x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Răzvan și Dani fac festin culinar de Sărbători

Răzvan și Dani fac festin culinar de Sărbători

24 Dec 2017   •   13:30
Răzvan și Dani fac festin culinar de Sărbători

JURNALUL: Cum obișnuiți să vă petreceți Sărbătorile de iarnă?

Răzvan: De 10 ani, de Crăciun spunem „Bună dimineața!” la Antena 1, aşa că pe acesta îl petrec cu echipa de la „Neatza”. Vlăduț găteşte senzaţional, Flavia e specialistă la despachetat cadouri, Dani se ocupă de decoraţiuni, Amalia asortează bradul conform ultimelor trenduri, iar Oprişan filmează totul pentru a1.ro. Reve­lionul mă prinde la Hotel Alpin, în Poiana Braşov, vorbind. Sunt tot la treabă, practic, pentru că îmi place să încep anul ocupat.

➤ S-a întâmplat să vă petreceți împreună Sărbătorile? Sau atunci luați vacanță unul de la altul?

Dani: De foarte mulţi ani nu ne mai facem concediile împreună, dintr-un motiv foarte simplu: n-am avea ce să ne mai spunem în ianuarie.

➤ Ce ne-ați pregătit în edițiile speciale din primele două zile de Crăciun?

Dani: Un festin culinar pentru care am deranjat toţi vecinii studioului, iar toate preparatele, pregătite special pentru acea zi de către bucătari de renume, sunt donate în scop caritabil. Am pregătit şi o cutie buclucaşă a lui Moş Crăciun, din care invitaţii îşi primesc cadou­rile, în funcţie de cât de cuminţi au fost în 2017. A doua zi de sărbătoare, îi invităm pe telespec­tatori să urmărească o punere în scenă a unor obiceiuri cât se poate de româneşti, dar şi genul ăla de petrecere cu neamurile care vin în vizită de Sărbători, deşi tu nu le-ai vrea la masa de Crăciun.

➤ Ce invitaţi speciali veţi avea?

Răzvan: Nicole Cherry, Alex Velea, Claudia Pavel, Theo Rose, Matteo, Rona Hartner.

➤ Ce planuri aveți în anul ur-mător atât pe plan personal, cât și profesional?

Răzvan: Să reînvăţ să schiez şi să facem cea mai tare petrecere la aniversarea a 10 ani de „Neatza cu Răzvan şi Dani” la Antena 1.

×