x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Record la pupaturi

Record la pupaturi

11 Feb 2005   •   00:00

De Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, de la ora 19:30, Directia 5 (foto) va invita la Sala Palatului, pentru mai bine de doua ore, la un concert de senzatie, care va fi in acelasi timp un maraton al cantecului de dragoste.

In deschidere ii puteti asculta pe baietii de la Krypton, ei fiind invitatii speciali ai show-ului. Dar surprizele membrilor trupei Directia 5 nu se vor opri aici. Ei vor concerta pe scena alaturi de o voce feminina, al carei nume nu au vrut insa sa ni-l dezvaluie. De data asta ne-au asigurat ca vor avea parte de o sonorizare "cristal", identica cu cea de care a beneficiat celebra trupa BLUE, la concertul din Romania. Pe scena vor urca si instrumentisti de top precum pianistul Petrica Andrei si saxofonistul Catalin Milea. In timpul concertului va fi dat startul la pupaturi, pentru stabilirea unui nou record in materie de sarut simultan. Biletele costa intre 100.000 - 200.000 de lei. (Cristiana Mitroi)

CURVA REGIMENTULUI. De curand, o noua formatie si-a facut aparitia in peisajul romanesc. Este vorba despre Trupa (foto), care joi seara in Music Club si-a lansat albumul de debut: "Urc si cobor". Avand in componenta cinci muzicieni deja cunoscuti precum: Simona Radu (curva regimentului, din music-hall-ul celor de la Vama Veche "Am sa ma intorc barbat") - voce, Manu "Magic" Savu - chitara, Vlady Cnejevici - clape, Capitanu’ - chitara bas si Tibi - tobe. Trupa abordeaza stilul rock, un mod profund, sincer, simplu si direct de a exprima stari sufletesti. Numele primului material discografic, "Urc si cobor", reprezinta urcusurile si coborasurile care exista in viata, Manu Savu si Simona declarand ca toate aceste lucruri ii afirma ca fiinte umane. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden