x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Relația dintre Selena Gomez și Justin Bieber face victime în familia cântăreței

Relația dintre Selena Gomez și Justin Bieber face victime în familia cântăreței

20 Dec 2017   •   16:38
Relația dintre Selena Gomez și Justin Bieber face victime în familia cântăreței

Împăcarea dintre Selena Gomez şi Justin Bieber este un mare succes pentru fanii celor doi cântăreţi, însă nu toată lumea manifestă acelaşi entuziasm pe această temă, scrie public.fr.

Mandy Teefey, mama Selenei Gomez, nu ar fi încântată de perspectiva de a-şi vedea fiica la braţul cântăreţului canadian. Site-ul american TMZ a dezvăluit că Mandy Teefey a fost dusă la spital pentru a primi tratament şi pentru a se odihni după o dispută cu fiica ei pe tema vieţii private a acesteia. Selena Gomez i-ar fi mărturisit mamei sale, cu puţin înainte ca discuţia să escaladeze, că a urmat o terapie de cuplu cu Justin Bieber pentru a face să funcţioneze relaţia. 

Această dezvăluire făcută de TMZ subliniază tensiunea care domneşte în familia artistei americane cu privire la cântăreţul canadian. Acesta nu este bine văzut de rudele Selenei după peripeţiile primei lor relaţii. Semn al tensiunii care domneşte, Selena Gomez şi mama ei nu se mai urmăresc pe Instagram. 

Dacă prezenţa lui Justin Bieber în preajma Selenei Gomez este departe de a fi unanimă în familia cântăreţei, situaţia este foarte diferită în familia Bieber. Mama acestuia şi-a exprimat de curând satisfacţia când a văzut că fiul ei se întâlneşte din nou cu Selena Gomez. Aceste întâlniri au început după ce Selena s-a despărţit în octombrie, după zece luni de relaţie, de cântăreţul The Weeknd, compatriot cu Bieber. 

Justin şi Selena s-au cunoscut în 2009 şi au format un cuplu timp de trei ani, între 2011 şi 2014. Despărţirea dintre cei doi artişti a produs o mare dezamăgire în rândul fanilor lor, care îi vedeau împreună pentru tot restul vieţii. Şi nu este de mirare reacţia fanilor, având în vedere că Selena şi Justin au trăit o poveste de dragoste, cu despărţiri şi împăcări cum se văd doar în filmele de dragoste.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: selena gomez Justin Bieber Mandy Teefey