x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Repetitie cu Proconsul

Repetitie cu Proconsul

03 Feb 2005   •   00:00

La sfarsitul anului trecut, baietii de la Proconsul le-au promis admiratorilor ca in 2005 vor porni intr-un nou turneu de 5 stele, numai ca de aceasta data ei vor canta doar in cluburi.

PE FAZA. Bodo a fost fotografiat de sotie
Miercuri seara a fost randul bucurestenilor sa se intalneasca cu Bodo & Co. Ca de fiecare data cand "proconsulii" sustin o "cantare", dupa cum le place lor sa spuna, fanii se grabesc sa vina sa-i asculte. Music Club s-a dovedit a fi neincapator.

INCALZIRE. Deschiderea show-ului a fost facuta de Avantgarde, galatenii care au castigat premiul intai la sectiunea creatie acum doi ani, la festivalul Mamaia, cu "Alina viseaza". Dupa ce au incalzit atmosfera, Andrei si colegii sai au parasit scena in favoarea celor de la Proconsul. Imediat ce s-au facut auzite primele acorduri, spectatorii au inceput sa cante alaturi de idolii lor. Nu a fost nevoie de versuri tiparite, pentru ca fanii proconsulilor le stiu textele pe dinafara. In timpul show-lui, vocalistul trupei i-a invitat si pe reprezentantii presei sa cante alaturi de el. Asa, ca o mica repetitie cu profesionisti in domeniu, pentru ca ziaristii se vor afla in curand pe scena, in calitate de participanti la "Cupa presei la cantat". "Din pacate, nu voi fi atunci in sala, alaturi de voi, cu toate ca mi-as fi dorit acest lucru. Dar in acel moment voi fi plecat in Cuba", le-a spus cu regret Bodo jurnalistilor. (Adrian Vaduva)

PASIUNE FOTO
Timp de aproape doua ore, cat a durat concertul, Ioana, sotia vocalistului, a facut cateva zeci de poze. Publicul a protestat vehement cand rockerii au anuntat incheierea recitalului, astfel ca Bodo & Co au cedat si au mai interpretat doua piese. "Va multumesc, prieteni, ca ati fost alaturi de noi in seara aceasta. Si acum este timpul sa bem si sa ne distram", au fost vorbele cu care i-a potolit vocalistul pe fani.

×
Subiecte în articol: antimonden