x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rochii de mireasa pentru fiecare zodie

Rochii de mireasa pentru fiecare zodie

10 Iun 2004   •   00:00

Creatoarea de moda Doina Levintza a rupt din nou gura targului cu o impresionanta si inedita colectie de rochii de mireasa, eveniment ce a avut loc marti, la Crowne Plaza.

Din pacate, invitatii au fost nevoiti sa astepte mai bine de 45 de minute aprinderea reflectoarelor, fara ca macar organizatorii sa-si ceara scuzele de rigoare. Colectia "Levintza Horoscope 2004" a cuprins 12 rochii, ce au fost gandite in functie de caracteristicile fiecarei zodii. Machiajul avangardist, coafurile ciudate si materialele rochiilor dintre cele mai scumpe au atras atentia viitoarelor mirese prezente in sala.

ARTA. Numai ca, aceste "opere de arta", cu broderii fine, nu sunt de nasul oricui, caci valorea lor se ridica la suma de 12.000 de euro! Monica Petrica, balerina Operei Romane, este solicitata tot mai des la prezentarile de moda, ea fiind prezenta, de aceasta data, cu un moment artistic intitulat dansul Evei. Barbatii prezenti in sala n-au retinut decat faptul ca Monica nu a purtat sutien pe sub rochita foarte transparenta, iar sanii ei dansau obraznic. Andi Moisescu, amfitrionul evenimentului, a prezentat si noua revista de profil, Ideal Mariaj.

PENIBIL. Nu s-a putut abtine si a facut o remarca de prost gust: "As dori sa existe si o rubrica dedicata divorturilor. La urma-urmei, un mariaj fericit ar trebui sa se incheie cu un divort fericit. Iar de partaj ar trebui sa-ti aduci aminte cu placere!". Sa fie la el!, adaugam noi. Actrita Ioana Moldovan apare pe coperta primului numar al publicatiei, si nu intamplator, caci pare ca se pregateste de nunta. Cu cine si cand, numai ea stie! Buchetul miresei, aruncat de Ioana in sala, a fost prins de un mustacios... insurat. La sfarsit, caci toate au un sfarsit, cei prezenti au fost invitati la o gustare. In numai cateva minute, platourile au fost "rase", de asa-zisii fripturisti, pe care ii vezi la toate show-urile, dar pe care nu-i invita si nu-i cunoaste nimeni. ( Simona Ecovoiu / Cristina Ologeanu)

INSPIRATIE

"Am gandit aceasta colectiei dupa ce o clienta mi-a cerut sa-i fac o rochie de mireasa care sa o reprezinte din punct de vedere zodiacal".
Doina Levinta
×
Subiecte în articol: antimonden