x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rocsana Marcu i-a lasat pe greci fara caracatite

Rocsana Marcu i-a lasat pe greci fara caracatite

16 Iun 2004   •   00:00

Din cele zece zile, a muncit pentru shooting doar sapte, iar ultimele trei si le-a rezervat pentru distractii. De fiecare data cand se duce in Grecia, Rocsana se infinge la caracatite.

Sa le manance. Daca ar pune cap la cap toate portiile devorate, crede c-ar iesi cativa metri buni de tentacule, mai ales ca gazdele i-au oferit totul din partea casei, adica gratis. A facut plaja, dar nu topless, deoarece considera ca nu e sanatos pentru organism. A dat o tura de schi nautic, fiind experta in acest domeniu. Inainte de a intra in lumea televiziunii, chiar a castigat un concurs de schi jet. Cel mai mult i-a placut plimbarea cu vaporasul pana pe insula Koukounaries. "Imaginati-va o plaja de un galben intens, iar alaturi o padure de pini. Desi pare un loc uitat de lume, langa motel vin si pleaca elicoptere", ne-a povestit Rocsana.

N-ARE DIRECTIE. Au cautat cel mai frumos club si l-au gasit, bineinteles, pe malul marii: Yaht Club, un pub unde chiar si lumea buna astepta la rand sa prinda un loc. "Este locul ideal unde poti savura o cafea in liniste", ne-a marturisit prezentatoarea tv. S-au plimbat si pe jos, dar distantele lungi le-au parcurs pe patru roti. Si-au inchiriat o masina sport si s-au dus sa-si faca cumparaturile la Salonic, de unde s-au intors cu o valiza burdusita cu haine. La plecare insa, nu mai reuseau sa iasa din oras. "Ne-am ratacit cu harta in mana", ne-a marturisit Rocsana. Pana la urma, le-au indrumat localnicii. Norocul lor, altfel cine stie unde ar fi nimerit frumoasa blonda cu forme rubensiene! (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden