x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Romică Ţociu, ameninţare dură la adresa lui Cornel Palade: „În momentul ăla i-aş da foc la casă!”

Romică Ţociu, ameninţare dură la adresa lui Cornel Palade: „În momentul ăla i-aş da foc la casă!”

31 Mar 2017   •   11:30
Romică Ţociu, ameninţare dură la adresa lui Cornel Palade: „În momentul ăla i-aş da foc la casă!”

Sâmbăta aceasta, de 1 aprilie, Mirela Vaida le propune telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii „2k1”, de la Antena 1. Astfel, începând cu ora 17:00, în platoul emisiunii vor fi prezente de această dată cupluri pe care meseria i-a adus alături, parteneri de scenă, care vin să demonstreze cât de bine se cunosc sau, de ce nu, să îşi reproşeze lucruri pe care le-au ţinut ascunse ani de zile, spre amuzamentul telespectatorilor. Denisa şi Raluca Tănase, Romică Ţociu şi Cornel Palade şi Anca şi Sorana (A.S.I.A.) sunt invitaţii Mirelei în această sâmbătă.

Printre subiectele atinse de probele acestei după-amieze se numără discuţiile despre bani, tentaţii, dar şi despre dragoste şi alte nebunii, însă echipele nu vor scăpa nici de întrebările „indiscrete” şi nici nu se vor sfii să „dea din casă”, atunci când va fi cazul. Astfel, pornind de la întrebarea „Care ar fi cel mai important motiv care v-ar face să nu vă mai vorbiţi niciodată?”, Romică Ţociu va da un răspuns care va stârni hohote de râs în platoul emisiunii: „Să ştii că ia cu 10 euro mai mult ca tine, după ce ai muncit o viaţă! În momentul ăla i-aş da foc la casă!”, va glumi îndrăgitul comic.

Tot pornind de la bani, în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1” invitaţii Mirelei vor face o mulţime de dezvăluiri picante: de la cum Anca şi-a putut achiziţiona o maşină, în urmă onorariului pentru o cântare, până la momentul în care Romică şi Cornel au alergat, la propriu, cu banii adunaţi de pe scenă, după un moment artistic.

Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie specială de 1 aprilie, despre care însăşi prezentatoarea declară: „e emisiune în care nu ştii dacă să crezi, dacă să iei în serios sau în glumă ce ţi se întâmplă”, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

×