x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ruslana: "Am fost buna ca dirijor"

Ruslana: "Am fost buna ca dirijor"

16 Iun 2004   •   00:00
Ruslana: "Am fost buna ca dirijor"

MONDEN

Ucraineana Ruslana Lyzhicko ne-a acordat, prin intermediul Era Business, un interviu. Am aflat, astfel, ca are o casnicie fericita si ca a muncit enorm pentru ca numele ei sa faca inconjurul lumii.
SIMONA ECOVOIU

  • Jurnalul National: Cum ai ajuns cantareata?

    Ruslana Lyzhicko: La nasterea mea a tunat si a fulgerat. A fost o furtuna foarte puternica. Mama si-a zis ca acesta este un semn ca voi ajunge cantareata. Si ea este o interpreta profesionista, asa ca m-a indrumat pe aceasta pista. Sunt pe scena inca de la 4 ani!

  • Ai fost un copil cuminte?

    Eram o pustoaica zapacita, mereu aveam genunchii zgariati. Am absolvit scoala de muzica, am fost buna la pian, dar si ca dirijor al unei orchestre simfonice. Dupa ce am absolvit Conservatorul, mi-am folosit vocea in reclame. Am strans suficienti bani pentru a-mi deschide un studio de inregistrari.

    "Nu sunt saraca"

  • Cum ai fost primita in Ucraina, dupa ce ai castigat la Eurovision?

    In seara in care am iesit invingatoare, mi s-a spus ca ucrainenii au sarbatorit pe strazi. Iar la revenirea mea in tara am fost primita foarte frumos, fiind felicitata de primar, prim-ministru si presedinte.

  • Esti o femeie bogata?

    Pot spune doar ca nu sunt saraca. Impreuna cu mama, am o firma de publicitate, iar cu sotul meu ma ocup de un studio de inregistrari. Ne merge foarte bine, dar nu sunt strangatoare. Tot ce castig reinvestesc in aceste firme. Locuiesc intr-un apartament inchiriat. As putea sa traiesc linistita la Monte Carlo, dar mie imi place viata pe care o duc acum in Ucraina.

  • Iti ajuti parintii?

    Ai mei sunt foarte energici. Tata are si el o firma, castiga bine si nu accepta sa-i mai ajut. Se mai intampla insa invers, sa-mi dea ei bani. Sotul sta la butoanele de sunet

  • Te intelegi bine cu sotul tau?

    Alexandr Ksenofontov a cantat intr-o trupa rock. Muzica ne-a unit destinele. Pot spune ca este jumatatea inimii mele. Lucram impreuna, este prezent la spectacolele mele, il puteti vedea la butoanele instalatiei de sunet. Eu il alint Sasha.

  • Ce impresie ti-a lasat concurenta noastra, Sanda Ladosi?

    Este foarte expresiva si senzuala. Am aplaudat-o in timpul prestatiei, in spatele scenei.

  • Mai cunosti si alti interpreti romani?

    Ii stiu pe cei din trupa Luna Amara, dar sper sa cant la Bucuresti si atunci voi cunoaste si alte nume.

  • Iti place sa calatoresti?

    Am vizitat 40 de tari, stau mai mult in avion decat acasa. Dar nici in ruptul capului nu vreau sa ma mut definitiv din tara.

  • La ce nu ai renunta niciodata?

    La ideile mele care, in general, sunt legate de muzica. Imi place sa le notez cum imi vin in cap. Am mii de fisiere pe calculator unde scriu tot ce-mi trece prin minte.

    TALENT

    Ruslana este singura solista din Ucraina care a obtinut "Discul de platina", cu albumul "Wild Dances", ce s-a vandut in 170.000 de exemplare, si a fost produs in studioul lui Peter Gabriel. Ea este si o buna compozitoare, textiera si producatoare de clipuri. Videoclipul piesei "I Know" a spart toate barierele, in ceea ce priveste productia de clipuri muzicale, beneficiind de sunet Dolby Digital.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden