x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden S-a lansat Privirea Magazin

S-a lansat Privirea Magazin

17 Apr 2004   •   00:00

Privirea lui Tatulici a adunat pseudovedete, cu mici exceptii, la aparitia unei noi reviste. S-a cantat, sau mai bine zis s-a facut playback, s-a mancat si s-a barfit.

Ce mai incolo si-ncoace! Petrecerea i-a usurat pe organizatori de o suma babana, deoarece mizau pe 700 de invitati si putini au fost cei care au semnat condica.

FIGURI. Locurile pe canapea erau rezervate „pentru politicieni, pentru figuranti (a se citi cei care fac figuri) si pentru ziaristi", asa cum s-a exprimat unul dintre organizatori. Elena Carstea s-a infiintat la politicieni, probabil, ca nu cumva sa uite lumea ca nu e doar o artista, ci si o proaspata fosta PD-ista. A stat locului cateva minutele, dupa care s-a luat de un chelner: „Vreti sa va stric petrecerea? V-o distrug in 9 secunde". Cam mult, noi credeam ca poate si mai repede! Mioara a venit fara Petre Roman, la bratul viitorului ginere. Abia dupa cateva minute a sosit si mezina familiei Roman. Cu o gaura cat haul de mare in ciorap. Stim ca sunt la moda dresurile cu gauri, dar Oana avea una singura, la ciorapul stang. Si cum se aude, parca, marsul nuptial, stripper-ul Cornel Pasat si-a pus slipul in cui si si-a tras un costum in dunga.

LA TACLALE. Trandafirul nu a avut tepi, de aceasta data. Teo, caci despre ea este vorba, s-a pupat cu toti politicienii din preajma. Pentru a face ritualul cum trebuie, vedeta Pro TV l-a lasat pe dom’ Profesor singurel. Astfel ca a trecut pe la Mioara Roman si acolo a ramas pana ce familia Roman a parasit petrecerea. Degeaba plangea insotitorul dupa Trandafir, ca Teo prefera compania Mioarei. Cel care-si baga mana in parul vedetelor, stilistul Marian Darta, mai are si o alta preocupare. Il citam: „M-am saturat de cate cosuri pe fund am astupat, pentru cele care pozeaza in Penthouse". Si, daca tot veni vorba despre persoane foarte importante, pe scena s-au suit Selena si Sexxy. Atat fosta bombonica, cat si fetele rele si sexxy au cantat cu microfonul inchis. Mai pe romaneste, au facut playback. Desi conditiile de sonorizare erau tocmai bune de live.

Pentru ca am fost la lansarea unei reviste, Privirea Magazin, ar trebui sa mentionam si ceva despre continutul acesteia. La o simpla rasfoire, publicatia cu pricina ar fi trebuit lansata in urma cu o luna, tinand cont, bineinteles, de informatiile expirate.

Dana Andronie, Catalina Iancu


„Pe frumoasa, ca e doar una"

Catalin Botezatu, prezentatorul evenimentului, a fost adus, mai mult pe sus, tocmai din provincie. Norocul lui a fost ca, in portbagaj, avea un costum pentru a face fata posturii de amfitrion. Bineinteles ca habar n-avea cine cu cine si care pe care. Asa ca, atunci cand trebuia sa o introduca pe Selena, Bote s-a exprimat delicat: „Urmeaza frumoasele, puncte, puncte...". Cand si-a dat seama ca e doar una singura, s-a corectat: „Frumoasa, puncte, puncte...". Selena stia foarte bine ca despre ea este vorba si nu s-a abtinut sa nu-l traga de maneca: „Pe frumoasa, ca e doar una". Subscriem si noi: Selena e doar frumoasa.

×
Subiecte în articol: antimonden