x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sa-si schimbe placa!

Sa-si schimbe placa!

04 Iun 2004   •   00:00

Unor vedete le turuie gura cand le intrebi ce mai e nou in viata lor. De remarcat ca femeile vorbesc, de fiecare data, numai despre cariera, pisica si haine, iar barbatii despre... femei.

CATALINA IANCU

Probabil nu exista persoana care sa nu fi aflat ca Madalina Manole a fost controlor de trafic aerian, de atatea ori a pomenit solista de fosta ei meserie. Indiferent ca este vorba despre sacrificii, visuri, meserii, pasiuni, renuntari, bucurii ori satisfactii, Madalina aminteste de perioada in care a lucrat la Aeroportul Otopeni. Fiindca nu te poti zbantui pe scena pana la adanci batraneti, cine stie, poate Madalina se va reintoarce la dirijatul avioanelor.

UITE PISICA! Raluca Moianu are un subiect preferat: pisica ei persana. Fie ca i-a rupt perdelele, fie ca i-a zgariat canapelele, fiecare stire o are ca protagonista pe mata prezentatoarei. Chiar si cand hotii i-au spart casa, Raluca ne-a povestit ca primul gand n-a fost sa vada ce-i lipseste din apartament, ci daca nu cumva au fugit pisica si cainele.

PREMIANTA. Alina Sorescu si-a dorit atat de mult sa fie o eleva model, incat nu vorbeste decat despre scoala si concerte. A fost premianta in fiecare an, numai ca imaginea de scolarita silitoare a cam inceput sa se contrazica cu cea sexy si provocatoare, lansata de cand au inceput sa-i creasca numarul… fanilor. Daca altii, cand pleaca in strainatate, descriu la intoarcere locurile pitoresti vizitate, Alina isi etaleaza noile vesminte achizitionate de prin magazine. Insa si pentru celelalte soliste de varsta ei cele mai importante obiective turistice dintr-o tara straina sunt magazinele.

×
Subiecte în articol: antimonden