În “Dicţionarul Diavolului”, Ambrose Bierce definea uitarea ca fiind “starea sau condiţia în care răul încetează lupta şi tristeţea este în repaus. Eterna groapă de gunoi a faimei”.
În “Dicţionarul Diavolului”, Ambrose Bierce definea uitarea ca fiind “starea sau condiţia în care răul încetează lupta şi tristeţea este în repaus. Eterna groapă de gunoi a faimei”. Annie Muscă, autoarea biografiei lui Tudor Vornicu, se luptă de ceva vreme ca marele teleast să nu fie trimis la groapa de gunoi. Fostă învăţătoare, de origine vrînceană, Annie a reuşit să obţină sprijinul oficialităţilor din Adjud pentru ca sălaşul culturii din oraş (Casa de Cultură) să se numească Tudor Vornicu. Astfel că miercuri, la 16 aprilie, cînd oraşul Adjud este în straie de sărbătoare (împlineşte 575 de ani de la atestarea documentară), va avea loc “botezul” Casei de Cultură. De asemenea, autoarea Annie Muscă îşi va lansa opera dedicată în întregime “vrăjitorului televiziunii”.
CU MIC, CU MARE. La acest eveniment vor participa Dan Mihăescu, Octavian Iordăchescu, Dumitru Moroşanu, Irina Margareta Nistor, Mia Anghene, Octavian Sava, Tudor Caranfil, copiii lui Tudor Vornicu – Smaranda şi Bogdan – şi nepotul după frate al teleastului, Sorin Vornicu. Musafirii vor ajunge şi la Angheleşti (care se află la 10 kilometri de Adjud), satul în care s-a născut Tudor Vornicu. Pe casa părintească va fi instalată o plăcuţă memorială.