x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scandal in emisiune. Mirela Vaida, la cuțite cu Daniel Buzdugan: “Nu-i voi permite vulpoiului ăstuia să...”

Scandal in emisiune. Mirela Vaida, la cuțite cu Daniel Buzdugan: “Nu-i voi permite vulpoiului ăstuia să...”

08 Mar 2018   •   21:10
Scandal in emisiune. Mirela Vaida, la cuțite cu Daniel Buzdugan:  “Nu-i voi permite vulpoiului ăstuia să...”
Sursa foto: DIANA OROS

Situație tensionată între Mirela Vaida și Daniel Buzdugan, cele două vedete care cutreieră Bucovina, vineri, 9 martie, de la ora 20.00, la „Ie, Românie”, în căutare de fete frumoase și talente autentice. Cei doi au misiunea de a descoperi cât mai multe fete mândre, dar și locuitori talentați pe care să-i convingă să se prezinte la preselecțiile pentru show-ul prezentat de Mircea Radu.  Cum între cele două vedete există o competiție, fiecare va dori să aibă în echipa lui tot ce-i mai bun.

Vineri seara, după o probă pe care cei doi o vor avea de trecut, Daniel Buzdugan își câștigă dreptul să aleagă cea mai frumoasă fată dintre cele descoperite de Mirela Vaida, urmând ca mândra să intre în tabăra sa, la preselecțiile care se vor desfășura la Căminul Cultural din comuna Putna, județul Suceava. 

Nu sunt de acord! Am muncit de m-am spetit să găsesc fetele astea. De aia am și slăbit așa. N-am apucat să beau nici un pahar cu apă în perioada căutărilor. Și nu-i voi permite vulpoiului ăstuia să pună laba pe vreo fată de-a mea. Mie nu-mi ia Buzdugan nici o fată! Este o situație pe care nu vreau să o negociez!”, spune Mirela, hotărâtă să nu cedeze.

Mirela, dar asta e regula. Ai pierdut. Nu mă oțărî! Nu mă scoate din țâțâni!”, reacționează Buzdugan.

Cum se va încheia conflictul dintre cei doi, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri seară, de la ora 20.00, numai la “Ie, Românie”.

Vineri seara, caravana “Ie, Românie”, condusă de Mircea Radu, ajunge în Bucovina - ținutul mănăstirilor ce aparțin patrimoniului mondial, locul unde de Sfintele Paști se fac ouă încondeiate, zona în care semnele de pe ie au coborât pe case și pe porțile din lemn.

Ajutat de Mirela Vaida și Daniel Buzdugan, doi moldoveni sadea, Mircea Radu va încerca să găsească cele mai mândre și harnice fete din regiune și cele mai neaoșe talente, ca să le premieze și să le aducă peste câteva luni la București, în marea finală “Ie, Românie”.

Căutările se desfășoară în localitățile Putna, Brodina și Straja, pe care vedetele de la București le vor străbate în mare parte cu piciorul și bătând din poartă în poartă.  După ce vor găsi ceea ce caută, Mirela și Buzdu vor invita fetele și localnicii talentați la preselecțiile de la Căminul Cultural din Putna unde, în urma mai multor probe, fiecare dintre ei va alege câte trei fete, cele mai frumoase și istețe dintre ele, pentru finala locală, din ziua următoare.

Finala “Ie, Românie” – Bucovina va fi jurizată de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, veniți special de la București ca să aleagă cea mai frumoasă fată din regiune și cel mai autentic talent. În finala locală, cel mai talentat localnic va fi premiat pe loc cu 1.500 de lei, iar cea mai frumoasă fată din Bucovina va primi un premiu de 5.000 de lei și se va califica în marea finală din Capitală, al cărei premiu este de 20.000 de euro.

Cine va câștiga finala din Bucovina, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri, 9 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

×