x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scarlett Johansson neagă acuzaţiile că ar fi participat la "audiţii" pentru a fi iubita lui Tom Cruise

Scarlett Johansson neagă acuzaţiile că ar fi participat la "audiţii" pentru a fi iubita lui Tom Cruise

28 Iun 2018   •   14:17
Scarlett Johansson neagă acuzaţiile că ar fi participat la "audiţii" pentru a fi iubita lui Tom Cruise

Scarlett Johansson a negat acuzaţiile “înjositoare” potrivit cărora ar fi participat la audiţii pentru a fi iubita lui Tom Cruise, scrie Metro.

Există zvonuri, dezbătute în prezent de Biserica Scientologică, potrivit cărora Tom Cruise ar fi audiat mai multe femei care îşi doreau să “ocupe poziţia” de iubită sau soţie în viaţa lui, de-a lungul anilor.

Un fost membru al unităţii de securitate de la Biserica Scientologice, Brendan Tighe, a afirmat în această săptămână că printre persoanele audiate de Tom Cruise s-a aflat şi Scarlett Johansson.

Tighe a spus pentru NBC Megyn Kelly Today că rapoarte despre femeile care veneau pentru a câştiga rolul de soţie în viaţa lui Tom Cruise au fost trimise accidental către imprimanta sa, iar numele lui Johansson se afla în acel raport.

Actriţa din Avengers a catalogat afirmaţiile lui Tighe ca fiind o “poveste nebunească”. “Doar ideea de persoane audiate pentru a fi într-o relaţie este înjositoare”, a spus actriţa pentru The Hollywood Reporter.

“Refuz să răspândesc ideea că nu am integritatea de a-mi alege propriile relaţii. Doar un om precum Brendan Tighe ar putea inventa o astfel de poveste nebunească”, a mai spus Scarlett Johansson.

“Brendan Tighe a fost gardian/ paznic de noapte la Biserica Scientologică din 2002 până în 2009. “Accesul” despre care spune că l-a avut se rezumă în mare la a privi înregistrările de pe camerele de supravegheat dintr-o gheretă de pază. A fost concediat din acea poziţie pentru sustragere de la datorie”, a spus purtătoarea de cuvânt a Bisericii Scientologice, Karin Pouw, negând astfel povestea lansată de Tighe.

Biserica Scientologică reprezintă o mişcare religioasă controversată, puternic răspândită printre vedetele de la Hollywood. Această religie a fost creată în 1952 de scriitorul american Ron Hubbard. Scientologia susţine că practicile şi credinţele sale se bazează pe cercetare ştiinţifică, fiind vorba, de fapt, de o combinaţie între filozofia orientală şi cercetările personale ale lui Hubbard efectuate în mai multe domenii şi informaţii relevante în urma “audierilor”.Tom Cruise este adept al acestei religii.

×