x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Schimbarea la fata - Monica Anghel si Catalin Crisan s-au reorientat spre alte domenii

Schimbarea la fata - Monica Anghel si Catalin Crisan s-au reorientat spre alte domenii

de Catalina Iancu    |    15 Ian 2007   •   00:00
Schimbarea la fata - Monica Anghel si Catalin Crisan s-au reorientat spre alte domenii

Unele vedete isi schimba parul, dar naravul, ba. Altele insa isi schimba domeniul in care activeaza. Si se reorienteaza de dragul banilor.Uneori, schimbarile le-au daunat grav la... prestigiu.

Unele vedete isi schimba parul, dar naravul, ba. Altele insa isi schimba domeniul in care activeaza. Si se reorienteaza de dragul banilor.Uneori, schimbarile le-au daunat grav la... prestigiu.

Una dintre cele mai bune voci feminine, aproape disparuta din lumea muzicii, este Monica Anghel. A ajuns sa cante doar parodii in Divertis. E drept ca Monica isi joaca bine rolul de actrita, dar pacat de talentul ei ce se risipeste. Dupa modelul Monica s-a luat si Jojo, care n-a mai scos nici un album, iar organizatorii nu se inghesuie s-o invite in spectacole. Slava Domnului! Bine ca Jojo s-a lasat de muzica! Acum are mai mult succes in rolul de blonda. Divertis i-a oferit sansa sa descopere ca poate fi o actrita talentata. Unul dintre fostii ei iubiti, Liviu de la LA, a luat drumul serialelor lacrimogene. Decat manele, mai bine-n telenovele!

ALT CAPITOL. De cand a devenit tatic, Catalin Crisan preda muzica la gradinite particulare. Pacat ca nu mai are chemare la scena, fiindca stie "cu ce se mananca" notele de pe portativ. Intr-un sondaj in care cantareti de marca au picat testul "ce este cheia sol", doar el a dat raspunsul corect. Totusi, cantaretul a albit de cand n-a mai scos un album. Dupa ani intregi de pauza, Crisan lanseaza in sfarsit un CD, intitulat "Am albit de dorul tau". Probabil se refera la muzica. Sotia lui, interpreta Lucia Buculac, a renuntat la randul sau la muzica si s-a intors la prima iubire: medicina. Cantareata a devenit doctorul vedetelor din Cotroceni, caci lucreaza la un cabinet de medicina generala chiar in cartierul prezidential. Daca n-ar exista echipa de fotbal a artistilor, chiar ca nu ne-am mai aminti de Aurelian Temisan. Alexandra Dinu, Kitty Cepraga, Monica Barladeanu sau Nadine au dat televiziunea pe actorie in Italia si in Statele Unite. Iar Simona Florescu, Irina de la Asia sau Dana Nalbaru s-au lasat de muzica pentru a deveni de profesie neveste. Dar cel mai spectaculos (triplu) salt in inalta societate l-a realizat Ica Zaman. Dresor de ursi si serpi, intr-o vreme fost director al Circului de Stat, ea este unul dintre cei mai cautati "diplomati". Cele mai reusite evenimente - la care participa politicieni si oameni de afaceri - poarta marca Zaman. Secretul succesului? Artista mai poarta inca in geanta Louis Vuitton bagheta de magician.

DIAMANT
Una dintre cele mai radicale schimbari i-a apartinut Marijuanei, fata de cartier pe care Janine a transformat-o dintr-o "Cenusareasa" a hip-hop-ului intr-o adevarata Lady. Marijuana, pe numele ei din buletin Dana Coteanu, a devenit un brand in lumea bijuteriilor si este, fara doar si poate, o prospera femeie de afaceri. Creatiile sale n-au lipsit de la cele mai importante festivaluri si prezentari de moda, alaturi de colaboratorii ei, tripleta de aur Catalin Botezatu - Mihai Albu - Mirela Vescan. Fosta colega de scena a baietilor de dupa blocuri castiga de zeci de ori mai mult din afacerile cu bijuterii decat din muzica. Pacat! Inca o voce "de diamant" s-a pierdut in negura show-biz-ului autohton.

×
Subiecte în articol: antimonden