x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Secretul lui Dan Negru! 'Pastila-minune' primita de la Valeriu Lazarov pentru a rezista la filmări

Secretul lui Dan Negru! 'Pastila-minune' primita de la Valeriu Lazarov pentru a rezista la filmări

04 Ian 2018   •   07:23
Secretul lui Dan Negru! 'Pastila-minune' primita de la Valeriu Lazarov pentru a rezista la filmări

Dan Negru și-a dezvăluit secretul succesului la emisiunea 'Sinteza Zilei' de miercuri seara. Vedeta Antena 1 a povestit cum a luat 'pastile-minune' pentru a rezista la filmări.

 

Realizatorul TV i-a povestit lui Mihai Gâdea un episod din perioada în care lucra cu celebrul producător Valeriu Lazarov.

"Valeriu Lazarov era un profesionist desăvârșit și filma până la 4 dimineața. Într-o noapte i-am spus că eu nu mai pot și că nu mai rezist să filmez ore în șir. Atunci, Valeriu Lazarov mi-a spus că are un secret pe care vrea să îl împărtășească cu mine. Mi-a dat niște pastile pe care le-am luat și fără să îmi dau seama m-am simțit mult mai bine, mai energizat", a declarat Dan Negru.

După ce a luat pastilele, vedeta Antena 1 l-a întrebat pe Valeriu Lazarov de unde are pastilele și ce conțin, iar răspunsul producătorului a fost unul care l-a șocat: "Ai mai auzit de ele. Se găsesc peste tot. Se numesc Tic-Tac".

"Acesta este efectul placebo. Așa am reușit să înțeleg că de fapt nu este nicio rețetă a succesului și că totul ține de tine, de forța minții", a povestit Dan Negru la emisiunea 'Sinteza Zilei' de la Antena 3.

Observator

 

×
Subiecte în articol: dan negru valeriu lazarov pastile secret