x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SFÂRCUL ŞI SCUTECUL/Vedete cu fiţe pe motiv de "mlădiţe"

SFÂRCUL ŞI SCUTECUL/Vedete cu fiţe pe motiv de "mlădiţe"

de Anca Stanescu    |    11 Ian 2009   •   00:00
SFÂRCUL ŞI SCUTECUL/Vedete cu fiţe pe motiv de "mlădiţe"

Feriţi-vă, se pregăteşte să ne invadeze un nou eşalon de pseudovedete cu greutate... de aproximativ 3 kg!



Cauza este cât se poate de simplă: o droaie de fete (care se vor) mondene, şi în acest scop cască (şi) gura mare, s-au hotărât să acceadă la condiţia de graviduţe. Se putea consuma un asemenea eveniment în discreţie? Deloc. Păi de ce să stea cineva în băncuţa lui când poate face valuri mai spumoase ca şampania? Aşa că fiecare istorie cu două liniuţe are parcă rolul de a te ameţi şi mai mult, prin prezenţa unui ghem tot mai încâlcit de fiţe şi declaraţii fără calorii.

DI, CĂLUŢULE! Trei luni încheiate l-a călărit Andreea Spătaru pe armăsarul Sorin a’ lu’ Capone, pentru a-şi realiza visul din sezonul toamnă-iarnă: acela de a fi gravidă. Câtă ambiţie pe capul ei blond! Ne şi imaginăm cum a decurs tot asaltul: cu gâfâieli şi opinteli, fără pauze de cafea, teve şi nici măcar de shopping... Ce noroc că are grădiniţă! Altfel cum s-ar fi descurcat Adriana Bahmuţeanu cu plozii care par să-i invadeze casa? Abia ce l-a pus cât de cât pe picioare pe Maximus Prigoană şi declară că este din nou însărcinată. Culmea!, cu un spermatozoid sprinţar şi Prigonit, care s-a prins unde trebuie chiar în campania electorală. Chiar şi stresul este bun la ceva, nu?

ÎNCĂ UNUL... SAU UNA? Deşi abia s-au împlinit cinci luni de când a aruncat în lumea asta mare încă un copil (al treilea), Anamaria Prodan are bănuieli că povestea va continua... peste vreo 9 luni. Încă nu este nimic sigur, a declarat ea, dar, oricum ar sta lucrurile, se străduieşte să-l facă pe Reghe tătic încă o dată până la finele anului. Dacă impresara ne înnebuneşte de pe acum cu atâtea ştiri, oare cum va fi atunci când va avea burtică? O să-şi monitorizeze public fiecare greaţă matinală, fiecare gram pus pe şolduri sau fiecare poftă nou-apărută? E bine că Andreea Bănică are o sarcină uşoară. Mai puţin plăcută este priveliştea pentru ochii celor care asistă la prestaţiile ei scenice. Pentru că nu mai reuşesc să-i capteze glăsciorul, bruiaţi fiind de revărsările burticii care se-nvârteşte şi se roteşte, în timp ce creşte şi tot creşte... Un singur avantaj întrevedem: bebelul care va veni are toate şansele să devină un bun dansator. Dacă tot s-a îndurat cineva de ea şi a lăsat-o grea, iată cum (pe)trece Nikita perioada specială de gravidă: bănănăind pe la diverse show-uri, unde-şi etalează nu doar vocea-i năvalnică, ci şi sfârcurile ce nu-i mai încap în sutien. Ne împăcăm doar cu o idee: dacă acum, în luna a patra, abia mai încape pe canapea, în ultimele luni nu va putea ieşi pe uşă. Aşa se vor mai odihni şi retinele noastre.

"Sincer, nu ştiu dacă sunt însărcinată. Eu şi Laurenţiu încercăm de ceva vreme, dar nu sunt încă sigură. Sper ca până la sfârşitul anului să-i dăruiesc lui Laurentiu jr o surioară"
Anamaria Prodan

"Mi-a întârziat menstruaţia, aşa că mi-am făcut un prim test de sarcină. Nici prin cap nu mi-a trecut că aş putea fi gravidă. Se vede treaba că i-a prins bine campania electorală lui Prigoană"
Adriana Bahmuţeanu

×
Subiecte în articol: antimonden