x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Incredibil! Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza celebrei scene din Basic Instinct

Incredibil! Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza celebrei scene din Basic Instinct

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2023   •   06:00
Incredibil! Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza celebrei scene din Basic Instinct
Sursa foto: Hepta

Actrița Sharon Stone declară că scena celebră din „Basic Instinct” în care pune picior peste picior a dus la pierderea custodiei fiului său după ce judecătorul de la procesul de divorț din 2004 l-a întrebat pe copilul ei de 4 ani dacă știa că mama sa face "filme cu sex".

Stone a vorbit în cadrul podcastului Table for Two și a susținut că rolul ei din „Basic Instinct” din 1992 al lui Paul Verhoeven a fost "folosit ca armă împotriva ei" în lupta pentru custodia fiului, Roan, pe care l-a adoptat împreună cu soțul ei de atunci, Phil Bronstein, în 2000, relatează The Guardian.

"Am pierdut custodia copilului meu", a declarat Stone. "Când judecătorul l-a întrebat pe copilul meu - băiețelul meu micuț: <Știi că mama ta face filme cu sex?>". Ca un fel de abuz din partea sistemului, am fost judecată ce fel de părinte am fost, pentru că am făcut acel film".

Stone a continuat, făcând referire la scena de interogatoriu din Basic Instinct, în care pune picior peste picior: "Oamenii se plimbă fără haine pe ei deloc la televiziunea obișnuită acum, iar voi ați văzut poate cam o șaisprezecime de secundă de posibilă nuditate a mea - și am pierdut custodia copilului meu".

Stone a primit dreptul de vizitare a fiului ei, care are acum 22 de ani. Decizia judecătorului a contribuit la faptul că a fost internată în spital mai târziu în acel an cu probleme cardiace, a spus ea. "Mi-a frânt inima", a spus Stone. "Mi-a frânt inima la propriu".

Anul trecut, Stone a publicat o carte de memorii, "The Beauty of Living Twice", în care și-a reiterat convingerea că Verhoeven a păcălit-o să se expună în scena respectivă, spunând că nu a avut nicio idee că o astfel de scenă va fi folosită până când nu a fost la o proiecție alături de agenți și avocați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sharon Stone basic instinct