x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Show - Julia, pazita de bodyguarzi

Show - Julia, pazita de bodyguarzi

de Simona Ecovoiu    |    18 Sep 2006   •   00:00
Show - Julia, pazita de bodyguarzi

Designerii Casei de blanuri MG au angajat patru bodyguarzi pentru a fi siguri ca hainele aduse la prezentarea de moda "Glamour&Syle", de la Marriott, nu vor face picioare...

In general, in spatele scenei, la prezentarile de moda, se mai intampla ca tinutele valoroase sa dispara... Asa ca, pentru a se asigura ca nu se vor intoarce acasa cu superba colectie de blanuri, in valoare de peste 100.000 de euro, descompletata, Daniel Margarit si Vinicio Pajaro, asociatii Casei de moda MG, au platit patru "muschetari".

PROPUNERE. La iarna, barbatii pot dormi in chiloti si cu fularul la gat

SURORILE ROMAN. Julia a avut doua iesiri pe scena, hainele pe care le-a purtat valorand 4.000 de euro fiecare. S-au inghesuit la prezentari si cateva vedete, unele interesate de moda, altele, pur si simplu, sa se relaxeze. N-au lipsit din sala surorile Roman, Oana si Catinca, cea din urma fiind insotita de a sa fiica, rodul iubirii cu un dansator, acum plecat peste hotare. Oana s-a cam suparat pe ziaristii care au intrebat-o daca a renuntat la cura de slabire, caci a inceput sa ia din nou proportii. Adevarul este ca numai ea stie cate eforturi a facut pentru a da jos mai mult de 30 de kg, asa ca era si normal sa-si iasa din fire. Si Razvan Popescu, pe care il stiti din serialul "Gogomanii", mai nou difuzat de Prima TV, se chinuie sa ajunga la o greutate cat de cat acceptabila: "Am avut 125 de kilograme. Am reusit, cu regim si fotbal jucat cu colegii, in nocturna, sa mai dau jos 20 de kilograme. Dar, ambitia mea e sa ajung la 90". Ne-am mai ciocnit la eveniment si de celebrul fotograf columbian Gabriel Hennessey, care, dupa 16 ani, s-a tuns scurt: "Timp de 16 ani am purtat parul lung, de dragul Madonnei".

CURTATA DE UN MANECHIN
Julia de la Sexxy a imbracat cele mai valoroase articole din colectia de blanuri MG, fiind rasfatata evenimentului. Spunem asta nu numai pentru ca a fost pazita de bodyguarzi, dar si pentru ca un manechin a curtat-o, profitand de faptul ca solista a venit neinsotita de iubitul si impresarul ei, Bogdan Jianu. Julia nu a dat curs invitatiei in oras, venita din partea curtezanului, amintindu-i acestuia ca e ca si maritata. Nunta, amanata, ce-i drept de cateva ori, se pare ca va avea loc, in sfarsit, la inceputul anului 2007. Dupa ce s-a separat de Claudia, Julia a inregistrat cateva melodii solo.

BOXERI ASORTATI CU FESUL
Ei, dupa atatea fotomodele infofolite, iata ca au aparut pe podium si cativa baieti, care au prezentat boxeri, asortati cu fularul si caciula. Probabil ca se anunta o iarna lunga si grea... Deh, de dragul show-ului, la astfel de evenimente creatorii de moda gasesc tot felul de siretlicuri pentru ca a lor colectie sa sara in ochi. Prezentatorul manifestarii, Razvan Spiridon, a marturisit ca in spatele scenei e o adevarata nebunie: "Prefer sa nu ma uit, ca ma ia durerea de cap. Cand ma aflu printre fotomodele, stau doar cu ochii in hartiile mele, caci fetele sunt mai mult dezbracate decat imbracate".
×
Subiecte în articol: antimonden