x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Si-au depasit cu brio parintii

Si-au depasit cu brio parintii

28 Mai 2004   •   00:00

E greu ca sub acelasi acoperis sa convietuiasca mai multe personalitati. Motivul? Fiecare odor vrea sa demonstreze ca poate sa-si intreaca "profesorul". Oricum, aceasta competitie este benefica pentru show-biz.

SIMONA ECOVOIU

Florin Piersic Jr. , fire introvertita, n-a reusit sa intre pe aceeasi lungime de unda cu al sau tata vulcanic. Cu toate acestea, sunt sanse sa-i vedem jucand impreuna in acelasi spectacol. Iar in familia Dolanescu toate scandalurile au pornit intotdeauna de la muieri.

Cel mai bun actor al anului 2003

Florin Piersic Jr. se poate lauda cu parinti celebri, actorii Florin Piersic si Tatiana Iekel. Din pacate, Florin Piersic, acest Harap Alb al filmului romanesc, a parasit caminul conjugal cand fiul lui nu avea mai mult de trei anisori. Relatiile dintre ei s-au racit cu timpul, iar Tatiana a ramas cu povara de a-i tine loc micutului si de mama, si de tata. Piersic Jr. a declarat ca isi doreste sa aiba candva o fetita, dar nicidecum nu va fi tata "prin corespondenta", asa cum a patit-o el. Fiul lui Florin Piersic a primit, anul trecut, Premiul Uniter pentru cel mai bun actor al anului, semn ca nu a urcat pe scena cu pile. Spre surprinderea tuturor, cei doi au promis ca, in curand, vor juca impreuna in Hamlet.

Mai bogata decat mama ei

Cand solista Anastasia Lazariuc a hotarat sa se mute la Bucuresti, fiica ei, Ileana, avea 10 ani. Desi era doar o pustoaica, Ileana avea personalitate si s-a razvratit impotriva hotararii mamei sale. Cu timpul, legatura dintre cele doua s-a mai asezat, dar nu suficient, caci pustoaica omitea sa-i povesteasca Anastasiei despre planurile ei de viitor. De la 14 ani, Ileana si-a castigat singura existenta din modelling, publicitate sau muzica (a fost solista decedatei trupe Trinity). Ea a devenit imaginea firmelor Carmen’s, Margaret Astor, Danone, Farm’s si Renault si a castigat din aceste contracte cat mama ei intr-o viata intreaga.

A cantat alaturi de Placido Domingo

Nici prin cap nu-i trecea Mariei Ciobanu, careia i se spune pe buna dreptate si "Ciocarlia muzicii populare romanesti", ca fiica ei, Leontina Vaduva, va ajunge vedeta internationala. Pe vremea cand era soprana la Opera din Brasov, Leontina a facut un compromis, pentru a-si castiga existenta. A fost de acord sa cante, in duet, muzica populara, alaturi de mama ei. Numai ca, la o nunta, cineva i-a spus ca desi este la fel de frumoasa ca Maria, nu va reusi in veci sa-i egaleze vocea. Acesta a fost momentul in care Leontina Vaduva s-a desprins definitv de muzica populara. Si, bine a facut, caci a reusit sa urce pe cele mai mari scene de opera din lume, avandu-l ca partener inclusiv pe tenorul Placido Domingo. In plus, vestita casa de discuri EMI a editat un CD cu arii din opere, interpretate de romanca.

Scandaluri in familia Dolanescu

Pe Ion Dolanescu l-a marcat foarte mult despartirea de fosta lui iubita, interpreta Maria Ciobanu. Ionut, fiul lor, a mostenit firea rebela a mamei sale si, in viata, a facut cam ce i-a trecut prin cap. Nu a tinut cont de sfaturile lui Ion Dolanescu, care l-a crescut, asa ca cei doi nu si-au vorbit aproape doi ani. Ion si Ionut Dolanescu au cantat impreuna, ba chiar au lansat CD-ul "Cantece de nunta".

Cei doi si-au intors spatele dupa isprava lui Ionut, care a hotaratt sa se casatoreasca cu o femeie cu ceva ani mai mare decat el. Juniorul a revenit in Romania, spre bucuria parintilor lui, acum fiind moderator al emisiunii "Folclorul contraataca".

Mostenitorii vedetelor au reusit performanta de a castiga, doar in cativa ani, mai mult decat babacii lor in intreaga cariera. "Puii" de VIP-uri au demonstrat ca au talent cu caru’ si ca nicidecum nu au fost impinsi de la spate de catre parinti, pentru a le calca pe urme, doar din orgoliu. Numele merge mai departe si asta conteaza cel mai mult la urma-urmei.
×
Subiecte în articol: antimonden