x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Şi dă-i, şi cîntă - La Etnicele lăudate

Şi dă-i, şi cîntă - La Etnicele lăudate

27 Iul 2008   •   00:00
Şi dă-i, şi cîntă - La Etnicele lăudate

Şi-a scuipat de trei ori în sîn, apoi a început să cînte: "Trupa Etnic este live/ Trupa Etnic este live/ Ura, drăguţii mei/ Trupa Etnic este live!". Cine? Cică o reprezentantă a Filarmonicii "Ion Dumitrescu" din Rîmnicu-Vîlcea. Mirată foarte mult de faptul că fetele şi-au încălzit vocile înainte de un concert.



Şi-a scuipat de trei ori în sîn, apoi a început să cînte: "Trupa Etnic este live/ Trupa Etnic este live/ Ura, drăguţii mei/ Trupa Etnic este live!". Cine? Cică o reprezentantă a Filarmonicii "Ion Dumitrescu" din Rîmnicu-Vîlcea. Mirată foarte mult de faptul că fetele şi-au încălzit vocile înainte de un concert. Atît le-a trebuit (să se fălească) Elenei şi Roxanei (foto), care se consideră Sfinţii Gheorghe în lupta cu balaurul playback-ului. De cînd? Cică dintotdeauna. Pînă cînd? Pînă în veacul-vecilor, amin! "Show-urile noastre sînt întotdeauna live şi aşa va fi mereu, chiar dacă uneori instalaţiile de sunet lasă de dorit", declamă ele cu glăscioarele lor "proaspete".

Dacă un concert live a ajuns să fie ridicat pe piedestalul unui anunţ cu surle şi trîmbiţe, nu ne-ar mira să fim bombardaţi, din partea PR-ilor fetelor, cu ştiri-bombă de genul: "Fetele din trupa Etnic au reuşit să-şi înveţe versurile"; "Etnicele s-au urcat pe scenă";"Etnic? Care Etnic?". S-a ars fitilul bombei... Pînă cînd se va întîmpla însă cu adevărat această minune, Elena şi Roxana vor mai fi văzute, probabil, pe punctul de a exploda în sunete fără cusur... Netezite de o instalaţie, să sperăm, performantă. (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden