x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Simona Gherghe işi doreşte UN COPIL: “Simt că mă va împlini!”

Simona Gherghe işi doreşte UN COPIL: “Simt că mă va împlini!”

de CS    |    14 Ian 2013   •   10:55
Simona Gherghe işi doreşte UN COPIL: “Simt că mă va împlini!”
Sursa foto: ADPM

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a declarat pentru Agentia de presa mondena ca si-ar dori cat mai curand un copil. Dupa un an in care s-a dedicat profesiei si s-a confruntat cu ceva probleme de sanatate, Simona si-a propus ca in 2013 sa se ocupe mai serios de viata privata.

Frumoasa prezentatoare nu se considera implinita din punct de vedere personal, dar este hotarata sa munceasca pentru fericirea ei.

“Simt ca trebuie sa pun la punct niste aspecte. Mi-as dori un copil si cred ca asta o sa ma implineasca. O sa fie bine in momentul in care voi fi mama. Pana atunci, inca ma mai caut”, a declarat Simona.

Cu toate acestea, Simona nu va pune pe locul doi viata profesionala, caci considera ca le poate face foarte bine pe amandoua.

”Emisiunea imi ocupa mult timp dar nu pot sa ma plang. Pentru lucrurile pe care le consideri importante in viata intotdeauna iti gasesti timp. Nu cred ca asta ma impiedica sa am un copil. Asta ar fi doar sa inventez eu un motiv. Copilul va veni la momentul potrivit cand voi fi pregatita. Stiu ca ce e al meu e pus deoparte.  Cred mult ca lucrurile din viata ti se intampla atunci cand esti pregatit pentru ele”, a mai spus Simona.

×
Subiecte în articol: simona gherghe copil Acces Direct