x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri de pe mapamond - 26 mai 2004

Staruri de pe mapamond - 26 mai 2004

26 Mai 2004   •   00:00

Michael Douglas construieste un teatru pentru tatal lui. Dupa ce si-a sustinut financiar parintele in campania electorala, se pare ca Michael nu si-a epuizat excesul de zel. Actorul sponsoriezeaza ridicarea unui teatru care sa poarte numele tatalui sau. Micheal Douglas are in plan o constructie grandioasa, cu 320 de locuri, in Culver City. El a investit deja un milion de dolari. Inaugurarea Teatrului „Kirk Douglas" este programata pentru luna octombrie a acestui an.

Paul Newman a deschis a sasea tabara de vara pentru copii. Asezamantul a avut nevoie de 28 de milioane de dolari pentru a fi transformat in tabara speciala. Centrul a fost finantat de firma producatoare de alimente detinuta de Paul Newman. Au mai contribuit si Jack Nicholson, Julia Roberts si Matt Damon, care au donat banii obtinuti in urma unor concerte. Newman si-a inceput activitatile caritabile din 1988 si are deja in plan deschiderea celei de-a saptea tabere speciale, in Carolina de Nord.

In casa lui Shaquille O’Neal a avut loc o crima. In timp ce se afla in turneu prin Minneapolis, menajera starului a fost omorata de fiul ei. Politia a fost imediat alertata de o vecina care a surprins scena. Shaquille locuieste in casa in care a avut loc crima, impreuna cu familia. O’Neal nu se astepta la un astfel de deznodamant, dar se bucura ca nu au fost si alte victime.

Al Pacino, jumulit de fosta sotie. Dupa un divort cu cantec si dupa luni de infatisari pentru custodia copiilor, Al Pacino si fosta sotie, Beverly D’Angelo, au cazut in sfarsit la invoiala. Detalii asupra intelegerii dintre cei doi, in privinta incredintarii, educatiei si sustinerii financiare a celor doi gemeni in varsta de 3 ani, nu au fost facute publice. In schimb, Beverly s-a aratat foarte incantata ca va primi 35.000 de dolari lunar pentru cei doi copii, si inca 18.000 pentru nevoile proprii. Iar Al Pacino a fost redus la tacere. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden