x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri de pe mapamond

Staruri de pe mapamond

27 Mar 2004   •   00:00
Catherine Zeta-Jones a pierdut procesul. Actrita nu mai are nici o sansa in fata omului de afaceri care are sediul firmei langa proprietatea lui Zeta-Jones. Juratii au votat in favoarea afaceristului. El isi va putea desfasura linistit activitatea in hala vecina cu casa de odihna a vedetei. Membrii familiei Jones s-au aratat extrem de ingrijorati de pericolul la care este expus conacul, din pricina angajatilor firmei. Afaceristul i-a replicat ca angajatii lui sunt mai putin periculosi decat sutele de curiosi atrasi de proprietatea Zetei.

Nevasta ii cere lui Lionel Richie o pensie alimentara de 300.000 de dolari. Diane Richie vrea sa-si creasca propriii copii, pe Miles (9 ani) si pe Sofia (5 ani), „intr-un climat normal, nu ca Nicole (copilul lui Lionel din prima casnicie)". De fapt, sotia este verde de invidie pe Nicole, pentru ca arunca banii in stanga si-n dreapta. „Mana-sparta" tocmai a fost la o sedinta de coafor impreuna cu cainele sau Honey, ca sa-l tunda cu 3.500 de dolari. Reactia fiicei vitrege nu a intarziat sa apara. Aceasta i-a sugerat Dianei sa-si caute o slujba de functionar daca vrea o viata „normala" si sa renunte la pretentiile de pensie alimentara de 300.000 dolari pe luna.

Ben Affleck regreta ca a insistat sa joace impreuna cu fosta iubita, Jennifer Lopez. Starul declara ca in timpul idilei lor romantice i-a suras ideea de a juca alaturi de J.Lo. Dupa despartirea lor cu cantec, producatorii au renuntat la scena in care cei doi trebuiau sa se casatoreasca. „Ma simt cam prost, caci eu am fost una dintre persoanele care au convins-o pe Jennifer sa joce acest rol, pentru ca ar fi fost distractiv", spune cu amaraciune Ben.

Alicia Keys, la teatrul din Copenhaga! Alicia Keys este prima cantareata de muzica pop care va concerta pe scena teatrului din Copenhaga. Reprezentatia va avea loc la data de 16 iunie, la „Vechea Scena". Managerul teatrului, Michael Christiansen, sustine ca, desi asemenea concerte nu se regasesc in repertoriul teatrului, muzica Aliciei Keys este o exceptie! (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden