x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

05 Mai 2004   •   00:00

Russel Crowe sare in ajutorul scolarilor evrei. Dupa ce a auzit ca la o scoala primara evreiasca a avut loc un atentat cu bomba, Russel Crowe si-a dat seama ca nu poate sta cu mainile in san. Actorul a trecut imediat la actiune. A sunat personal la scoala afectata din Montreal, fara a apela la impresar, purtator de cuvant sau alti intermediari. Crowe a transmis condoleante conducerii scolii si a anuntat ca va face o donatie suficient de mare incat sa acopere cheltuielile de refacere a bibliotecii distruse de incendiu. Evenimentele s-au petrecut in timp ce Russel se afla in Toronto la filmarile pentru „Omul Cenusareasa", despre viata boxerului James J. Braddock.

Ben Affleck a invatat de la Jennifer Lopez doar injuraturi. Se pare ca lui Ben ii face chiar placere sa pozeze in „victima" ex-relatiei cu Jennifer. Ba chiar nu se codeste sa furnizeze, din cand in cand, amanunte picante despre acest subiect. Asa ca sa ramana in vizorul public. In calitate de suporter al echipei Red Sox, a fost prezent la o strangere de fonduri. Ben a profitat de ocazie pentru a-i adresa o fraza in spaniola lui Pedro Martinez. La sfarsit, a incercat sa-si justifice spaniola saracacioasa, aruncand totul pe umerii lui Jen: „Cu atata spaniola m-am ales dupa relatia cu Jennifer. Plus cateva injuraturi pe care nu le pot reproduce".

Sotii Jennifer Aniston si Brad Pitt nu vor sa munceasca impreuna. Cei doi actori declara ca s-au cam speriat de incercarile nereusite ale altor cupluri din breasla si ca nu vor sa riste nimic. Tocmai acum, cand s-au hotarat sa isi intregeasca familia cu un copil. Aniston se declara ingrozita de „patania" lui J. Lo cu Affleck. Tocmai cand relatia lor parea ca merge ca pe roate, s-au apucat de turnat filme impreuna si a iesit un fiasco total. Asa ca Pitt si Jen au hotarat sa stea la distanta pe platourile de filmare, iar Aniston s-a angajat deja la doua proiecte, ca nu cumva sa fie tentata de o colaborare cu sotul sau. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden