x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

04 Mai 2004   •   00:00

Musical dedicat lui John Lennon. Un musical care va avea ca tema asasinarea fostului membru al trupei Beatles, John Lennon, este programat sa debuteze la inceputul lui 2005, pe Broadway. Vaduva muzicianului, Yoko Ono, si-a dat deja acordul pentru realizarea acestui spectacol, care se va numi „Lennon". Majoritatea melodiilor care vor fi folosite in musical au fost scrise de John dupa despartirea de Beatles. Totusi, de o aparitie speciala se va bucura si cantecul scris de Lennon impreuna cu Paul McCartney, „Give Peace A Chance".

Greva a salvat Familia Simpson. In urma cu o luna de zile, actorii care fac vocile personajelor din serialul de desene animate „Familia Simpson" au amenintat cu incetarea lucrului daca nu li se maresc onorariile. Reteaua de televiziune Fox, care produce serialul, a fost de acord cu revendicarile salariale, astfel ca s-a asigurat viitorul filmarilor urmatoarelor 22 de episoade. Dan Castallaneta, Nancy Cartwright si Julie Kevner, cei care pun vocile personajelor Homer, Bart si Marge, primesc acum de aproape trei ori mai multi bani decat inainte de greva, adica 300.000 de dolari pe episod, fiecare. Presa americana sustine ca actorii au profitat de notorietatea serialului, care este difuzat fara intrerupere de 16 ani, pentru a castiga mai multi bani.

Guns N’Roses are cea mai buna chitara. Peste 2.000 de cititori ai revistei Total Guitar au intocmit un clasament al celor mai bune secvente de chitara din toate timpurile. Astfel, melodia „Sweet Child O’ Mine", a lui Guns N’Roses se claseaza pe locul intai, fiind urmata de „Smells Like Teen Spirit", a formatiei Nirvana, si Led Zeppelin, cu „Whole Lotta Love". Veteranii muzicii rock, Dep Purple, se situeaza pe locul al patrulea, cu binecunoscuta lor piesa „Smoke on the Water". Intre primele 20 s-au calificat si trupele AC/DC, Metallica sau Jimi Hendrix.

×
Subiecte în articol: antimonden