x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

28 Apr 2004   •   00:00

Michael Jackson isi concediaza avocatii. La doar cateva zile dupa ce un juriu din Santa Barbara l-a acuzat de molestare a minorilor, starul a decis sa se dispenseze de avocatii sai pricipali. Gestul sau a venit imediat dupa ce aceiasi avocati anuntasera public ca se retrag, fara a-si motiva deciziile. Michael sustine ca gestul e justificat pentru ca „viata lui este in joc".

Bill Clinton isi „lanseaza" memoriile, luna viitoare. Cartea se va numi „Viata mea" si se pare ca i-a adus fostului presedinte un profit estimat la aproximativ 12 milioane de dolari. Editura a programat aparitia cartii intr-un tiraj de 1.500.000 de exemplare, pentru inceput. Cu toate acestea, intreg procesul de lansare e facut pe graba, avand in vedere ca editura are la dispozitie doar doua luni pentru a face din manuscris o carte. Clinton mai pune inca la punct ultimele detalii picante ale anilor sai in fruntea Americii.

Sting a gasit un cadavru in curtea casei. Starul, impreuna cu sotia, a facut macabra descoperire in timp ce lucra la amenajarea proprietatii din Wiltshire, Anglia. Legistii care au anchetat cazul au descoperit ca este vorba despre cadavrul unei adolescente care a trait in secolul al V-lea. Pentru ca anchetatorii au stabilit ca tanara fusese ucisa, Sting si Trudie Styler au hotarat sa o inmormanteze asa cum se cuvine, in semn de respect. Si ca nu cumva adolescenta sa le bantuie resedinta...

Nicholas Cage se insoara a treia oara. Alice Kim, actuala aleasa a inimii actorului, are doar 19 ani. Un pic ii mai lipsea lui Nicholas (40 de ani) ca sa se aleaga cu un proces de corupere a minorilor. Bineinteles ca domnisoara, chelnerita de profesie, s-a ales cu un inel de logodna cu diamante si smaralde. Noroc cu barul unde lucra, ca acolo i-a furat inima lui Cage. Client satisfacut, serviciu ireprosabil! Nicolas a mai fost casatorit de doua ori. Prima data cu Patricia Arquette si apoi cu Lisa Marie Presley. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden