x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

20 Apr 2004   •   00:00

Eminem nu le are cu femeile. Fosta amanta a lui Eminem sustine ca acesta nu se pricepe deloc la sex. Kesia Alvarez afirma ca rapperul se comporta „aproape ca un baietel virgin", la 26 de ani, atunci cand au ajuns in pat pentru prima oara. Kesia, de origine braziliana, l-a intalnit pe Eminem in 1999, in Miami, conform cotidianului Daily Mirror. Dupa 16 luni s-au despartit pentru ca rapperul nu „era dotat corespunzator si mai si suferea de ejaculare precoce".

Cameron Diaz si Justin Timberlake trec din pat pe marele ecran. Actrita isi doreste atat de mult ca partenerul ei de viata sa-i devina partener de film, incat a rugat-o pe prietena ei, Drew Barrymore, sa le gaseasca un scenariu potrivit. Diaz (31 de ani) isi doreste nici mai mult, nici mai putin decat sa joace cu Justin intr-o drama romantica. Cameron a fost foarte impresionata de talentul actoricesc al cantaretului, dupa ce l-a vazut jucand pe platourile de filmare ale peliculei „Edison".

Angelina Jolie nu se va mai dezbraca dupa 40 de ani. Actrita nu va mai poza nud dupa ce va implini 40 de ani, pentru ca vrea sa-si protejeze fiul adoptiv, Maddox, de comentarii rautacioase. Conform publicatiei Daily Star, eroina din Tomb Raider a declarat: „Cred ca nu este nici o problema sa pozez goala pana cand fiul meu va implini 14 ani. Abia atunci va trebui sa-i dau socoteala. Nu ma deranjeaza nuditatea. Nu e ceva de care sa-mi fie rusine".

Chitara lui Cobain valoreaza 117.500 de dolari. Instrumentul care a apartinut rockerului de la Nirvana a fost vanduta la o licitatie contra sumei de 117.500 de dolari. Chitara cu pricina este prima scoasa la vanzare in cei zece ani de la moartea lui Cobain. La aceeasi licitatie, tinuta la Galeriile Heritage din Dallas, au mai fost „puse sub ciocan" un pian si un costum ale lui Elton John si un poster cu autografele membrilor formatiei Beatles. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden