x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden STARURI PE MAPAMOND

STARURI PE MAPAMOND

25 Feb 2004   •   00:00
Victoria Beckham are silicoane! Fotomodelul britanic Jordan a dezgropat securea razboiului, dezvaluind presei ca fosta membra a trupei Spice Girls Victoria Beckham are implanturi mamare. Jordan a declarat unui reporter de la BBC, citat de "Daily Star", ca a avut ocazia sa-si compare sanii cu cei ai nevestei lui David Beckham in toaleta unui restaurant. Socat de declaratie, reporterul i-a cerut detalii. "Stiu ca are silicoane. I-am vazut sanii si i-am comparat ca marime cu ai mei, in toaleta unui restaurant chinezesc. Se vede de la o posta ca nu sunt naturali", a dezvaluit Jordan.

Miliardarul Trump nu are peruca. Agasat de rautatile vehiculate pe seama podoabei sale capilare, despre care se spunea ca nu ar fi decat o mesa, miliardarul american Donald Trump i-a cerut unui ziarist de la revista "Newsweek" sa-i examineze indeaproape parul. "Nu spun ca e cel mai grozav par din lume, dar nu e nici ingrozitor", a declarat Trump. Reporterul si-a incercat norocul si l-a intrebat daca si-a facut vreo operatie estetica, de are o fata asa de tanara. "Nu mi-am facut nici un lifting. Vedeti vreo cicatrice pe fata mea?", i-a raspuns miliardarul, in timp ce se lasa privit cu atentie.

Cersetorii n-au voie la Oscaruri. Pregatirile pentru ceremonia premiilor Academiei Americane de Film, de pe 29 februarie, au inceput deja. Strazile din apropierea cladirii Kodak Theatre au fost inchise pentru a permite instalarea estradei si a celebrului covor rosu, iar autoritatile au declansat operatiunea de securizare a zonei, pentru a preveni orice atac terorist. De sambata seara pana luni dimineata, doua statii de metrou si numeroase magazine din vecinatatea Kodak Theatre vor fi inchise. In plus, autoritatile au promis ca, la sosirea starurilor, nu va mai fi picior de cersetor pe Hollywood Boulevard. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden