x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri

Ştiri

09 Noi 2008   •   00:00

REVENIRE - Luciu fără 30 de kilograme
Nicoleta Luciu (foto) şi-a programat revenirea pe micile ecrane, astăzi, în emisiunea "În al 9-lea cer", de la Acasă TV. Printre "pregătirile" pentru reîntâlnirea cu telespectatorii se numără şi programul de slăbire în urma căruia a pierdut 30 de kilograme. Adevărul este că Nicoleta nu îşi prea permitea să nu încerce să revină cât mai iute la formele care au consacrat-o, că doar din asta îşi câştigă pâinea!



RECUNOAŞTERE - Botgros, omul anului 2008
De departe "cel mai muncitor" artist din Moldova, dirijorul Lăutarilor de la Chişinău, Nicolae Botgros, va primi titlul de "Omul anului 2008", la 10 decembrie, în România. Maestrul îşi merită din plin distincţia, dacă luăm în calcul activitatea concertistică susţinută pe scenele din România şi Moldova, prezenţa săptămânală în platoul emisiunii "O dată-n viaţă" de la TVR şi zecile de zile de înregistrări în studioul de înregistrări de la Chişinău.

LA FABRICA - Capse de 20 de lei

Cum în ziua de azi nu mai poţi fi sigur de succes în piaţa muzicală, artiştii mai prevăzători încearcă să câştige un bănuţ oricând se iveşte ocazia. Trupa Pistol cu Capse îşi lansează primul album din carieră, la 15 noiembrie, în clubul Fabrica din Bucureşti. Şi nu oricum, ci pe bani: 20 de lei biletul de acces, dacă-l cumperi înainte, şi 30 de lei – chiar în seara evenimentului.

×
Subiecte în articol: antimonden