x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stiri pe mapamond

Stiri pe mapamond

29 Apr 2004   •   00:00

J-Lo i-a adus opt buchete de flori fostului iubit. Cantareata si actrita latino i-a dat lui Sean „P Diddy" Combs nu mai putin de opt buchete de flori inaintea premierei piesei de teatru „A Raisin in the Sun", in care rapperul interpreteaza unul dintre rolurile principale. „Diddy si Jennifer au ramas buni prieteni dupa despartire, s-au sprijinit reciproc si ea a tinut sa participe la debutul lui pe Broadway. Eu simt ca intre cei doi inca mai exista o mica scanteie", a declarat un prieten al lui Combs.

Kate Beckinsale, intimidata de „Ava Gardner". Actrita din „Pearl Harbor" va interpreta rolul legendarei Ava Gardner in noul film al lui Martin Scorsese, „The Aviator". „Am fost foarte intimidata. In fiecare pagina a scenariului Ava este descrisa ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume", a declarat actrita pentru USA Today. Ea ii va avea ca partneri in film pe Leonardo DiCaprio, care il va interpreta pe Howard Hughes, Jude Law - in rolul lui Errol Flynn, si Cate Blanchett - care o va intruchipa pe Katherine Hepburn. Filmarile vor incepe pe 12 mai, la Los Angeles, iar lansarea va avea loc in toamna.

Michael Madsen, gelos pe Kermit. Starul din „Kill Bill" este tare nemultumit ca celebrul broscoi din „Muppets" are o stea pe Bulevardul vedetelor de la Hollywood si el nu. „Sa fiu pe Walk of Fame ar insemna mult pentru copiii mei si pentru cariera mea. Dar ei dau stele la broscoi", a spus furios actorul.

Harry Potter isi uraste vocea. Daniel Radcliffe refuza sa se uite la primul film in care l-a interpretat pe Harry Potter pentru ca nu-si suporta „vocea sparta". „Nu m-am mai uitat la el de cativa ani buni. Nu-mi place sa-mi aud vocea pitigaiata. Parca as fi luat heliu", spune baiatul, care acum se pregateste de incheierea filmarilor pentru cel de-al treilea film din seria Harry Potter - „Prisoner of Azkaban". Aceasta din urma pelicula va avea premiera britanica pe 4 iunie. (Adriana Paduraru)

×
Subiecte în articol: antimonden