x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

26 Iun 2006   •   00:00

AJUTOR - Din dragoste de Maruta

Turistii aflati pe plaja "La steaguri" din Neptun si-au parasit rogojinile si cearsafurile pentru a da o mana de ajutor echipei care a construit in aceste zile decorul pentru emisiunea estivala "Plaja lui Maruta". De ce era nevoie de forta de munca suplimentara? Pe hartie, a fost foarte simplu cand s-a prevazut un acoperis de stuf, numai ca, in realitate, nimeni nu s-a asteptat sa fie nevoie de aproape 600 de kilograme de materie prima! Asa se face ca a fost nevoie de o structura speciala metalica pentru a suporta uriasa greutate a acoperisului. Emisiunea debuteaza astazi, la ora 10:00, la TVR 2. (D.C.)

GERMANIA - Raoul: fotbal, bere si cantari

In plin campionat mondial de fotbal, mioriticul cantaret Raoul s-a invartit de niscaiva cantari prin Germania. Ba intr-o discoteca romaneasca, ba intr-o piata din Nürenberg, in fata a cateva mii de compatrioti, sositi din toate colturile tarii lor adoptive, pentru a participa la festivalul "Open Air Romania", ajuns la a treia editie. Pentru ca asa s-a nimerit, ca in aceasta perioada Germania sa fie gazda campionatului mondial de fotbal, Raoul a exersat "aruncatul cu privirea" dupa fetele frumoase venite sa-si sustina echipele favorite si nu a ratat sansa de a se racori cu blonde. Beri blonde! (D.C.)

VIDEOCLIP - Alex a filmat cu amicii

Fost concurent la Star Factory si partener al Andei Adam in piesa "Ce ti-as face (Selecta)", Alex a incheiat filmarile la primul lui videoclip, pentru "Ia-ma asa", compusa de Marius Moga si Smiley. Primele cadre au fost trase in Pasajul englezesc, personajele principale fiind Alex si Irina - actrita pe care o cunoasteti din "Secretul Mariei". In subsolul Teatrului National, unde au continuat filmarile, s-au aflat prietenii lui Alex: Marius Moga, Smiley, Connecte-R, Puya si C.I.A, o trupa din Craiova, care vor aparea si in videoclip. (D.C.)

PIROSTRII - Puya isi face Familia lui

Dragos Gardescu, mai cunoscut sub numele de Puya din trupa La Familia, are ganduri serioase de insuratoare. Deocamdata, nu s-a hotarat asupra modului in care s-o ceara de nevasta pe Anca, prietena lui, dar stie ca in 2007 isi va schimba starea civila. Dragos si Anca s-au cunoscut in cartierul Salajan din Bucuresti, in scoala ale carei cursuri le-au urmat amandoi. De opt ani sunt impreuna si au decis ca a venit vremea sa-si oficializeze relatia. Nunta va fi una nonconformista, spun cei doi. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden