x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

16 Iun 2006   •   00:00

Recital - Gyuri Pascu, la balet


Ioan Gyuri Pascu o da pe balet! Nu, nu se va imbraca in costum de balerin si nici nu va dansa pe poante... Alaturi de trupa The Blue Workers, Gyuri va sustine in aceasta duminica un recital la cea de-a IV-a editie a spectacolului "Fascinatia dansului" realizat de Balet Studio "Giuliana", ce va avea loc la Sala Mare a Palatului National al Copiilor. Evenimentul prezentat de actorii Anca Sigartau si Ovidiu Popa reprezinta examenul de sfarsit de an al micutelor balerine cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani. (Cristina Ologeanu)

Pentru Cuncea - Ochelari de 1.000 de euro


Ovidiu Cuncea, unul dintre protagonistii serialului "Gogomanii" (Antena 1), si-a cumparat o pereche de rame de ochelari pe care a dat nu mai putin de 1.000 de euro: "Sunt de la o firma a carei imagine este celebrul David Beckham, adica sunt de fite!", se lauda artistul. De cand ii poarta parca este si mai vesel. Oare prin acele lentile scumpe lumea se vede in roz? (Simona Ecovoiu)

Primul pas - Minodora si-a "agatat" iubitul


Dupa despartirea de Catalin Arabu, Minodora si-a revenit spectaculos, din toate punctele de vedere. Primul pas? Si-a gasit un alt iubit: "Mi-a placut de el de cand l-am vazut, asa ca eu am facut primul pas. Recunosc, sunt o fire dificila, dar noul meu prieten ma iubeste si asa, imi respecta nervii. In plus, are rabdare sa stea dupa mine la coafor". Dar nici din punct de vedere profesional, Minodorei nu-i merge rau, caci azi, la ora 16:00, la Carrefour Orhideea, solista isi lanseaza albumul "Vreau sa-mi cante muzica". (Simona Ecovoiu)

Debut intarziat - Cristina Rus, lansare solo


In sfarsit, Cristina Rus isi lanseaza primul ei album solo. Astfel, la mai bine de un an de la despartirea de Blondy, Cristina scoate CD-ul "O noua viata", ce va fi pus in vanzare din 28 iunie. Titlul acestuia ne duce cu gandul la faptul ca simpatica blonda se bucura ca o ia pe un drum nou dupa relatia mai putin armonioasa cu fosta sa colega de trupa. Primul single de pe acest album, "Viata mea", este scris de compozitorul grec Phoebus, autor a numeroase hituri ale Despinei Vandi. Lansarea va fi urmata de un turneu prin tara, Cristina dorind sa demonstreze ca se poate descurca si singurica. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden