x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

13 Mai 2006   •   00:00

Adio, Mandinga! - S-a suparat fata popii!

Elena, fosta componenta a trupei Mandinga, se pregateste de o cariera solo. Albumul este deja inregistrat, urmand a se lansa pe piata muzicala in cel mult doua saptamani. Piesa "Vocea ta" va beneficia si de un videoclip realizat de Castel Film. Solista, despre care se stie ca este fiica de preot, a declarat ca doreste sa revina rapid in topurile muzicale, piesele sale fiind compuse de un expert in materie de hit-uri, Laurentiu Duta, nimeni altul decat componentul trupei 3rei Sud Est. (Simona Ecovoiu)

La Sighisoara - Bertzi si Alifantis, in recital

Festivalul Sighisoara Me-dievala va avea loc, anul acesta, intre 28 si 30 iulie. Programul celei de-a 16-a editii include concerte de muzica veche, dans si spectacole de teatru. Parada costumelor medievale se va desfasura in aer liber, in Piata Cetatii. Pe parcursul celor trei zile ale manifestarii va fi deschisa o expozitie de costume si arme medievale. Serile de festival se vor incheia cu concerte de muzica folk gazduite in Orasul de Jos, Ducu Bertzi si Nicu Alifantis fiind coordonatorii acestei sectiuni. (C.I.)

Caritate - IN VERSO ajuta din Elvetia

Solistul Silviu Cornel Iancu sau IN VERSO, pe numele sau de scena, stabilit in Elvetia, doreste sa ajute sinistratii: "Saptamana viitoare voi lua contact cu comunitatea romanilor, cu Fundatia Caritas si Crucea Rosie de aici, iar impreuna cu firma elvetiana «Christian Fischbacher» vom demara un proiect pentru a sprijini sinistratii din Romania". El a anuntat ca o parte din banii obtinuti din vanzarile albumelor sale va avea aceeasi destinatie: "Vom cumpara alimente si haine", spune Silviu. (Simona Ecovoiu)

Class - Primele concerte in trei

Nu a trecut nici o saptamana de la anuntata schimbare de componenta si Class sustine deja primele concerte in trei. De Ziua Tineretului, la Ploiesti, Vlad Cernea, Florin Cojocaru si Mihaela Craioveanu (fosta Cernea) vor incerca sa se descurce fara Anca Badiu, care a ales o cariera solo. In aceeasi componenta Class va concerta la 17 mai la Iasi, la 20 mai la Pitesti si la 21 mai la Giurgiu, dar si in turneul pe care-l va avea in aceasta vara. Tot in trei trupa pregateste si noul album pentru la toamna.

×
Subiecte în articol: antimonden