x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

22 Apr 2005   •   00:00


  • 23 aprilie 2005
  • Demonstratie - Akcent, interzis in Satu Mare!

    Akcent este un fel de O-Zone, in zona de nord a tarii. Fanii Akcent din Satu Mare vor sa picheteze primaria, in cazul in care trupa nu va fi pe lista invitatilor la Zilele Orasului Satu Mare. Pe 7 si 8 mai, vor sustine concerte Proconsul, Spitalul de Urgenta, Miki, Laguna, trupa maghiara Hooligans. Mai putin, Akcent care nu este "inghitita" de o persoana importanta din primarie. Cel putin ii sustin fanii, care fac deja o campanie pro Akcent la radio-urile locale. Se trimit zilnic sute de scrisori, iar cei mai infocati admiratori pregatesc o demonstratie la casa de cultura "G. Zamfir", prin care sa convinga autoritatile sa accepte Akcent la Satu Mare. (Ionela Nastase)

    Lansare - Sedinta foto live, cu Hennessey

    Ca si cum nu erau destule cluburi prin care VIP-urile sa mai stea la o barfa s-a mai deschis unul, miercuri seara, in centrul Capitalei. Studio Caf... s-a umplut, chiar de la inaugurare, astfel ca gazdele au stat cu toate usile deschise (vreo trei la numar). Surpriza serii a fost o sedinta foto live, realizata de Gabriel Hennessey. Artistul columbian a venit cu niste genti atat de mari, incat putea ascunde in ele cativa chinezi. Fotomodelele nu pareau prea experimentate, asa ca fotograful le-a sugerat pozitia pe care s-o adopte. Iar Hennessey s-a intins ca o pantera, pentru a prinde cat mai bine fiecare cadru. (Catalina Iancu)

    Cu pieptul inainte - Oana Zavoranu isi pune silicoane

    Constienta ca o pereche de silicoane i-ar completa in mod fericit look-ul de vedeta de telenovele, Oana Zavoranu s-a hotarat sa ia masuri. Daca ar fi purtat sutien nimeni n-ar fi avut ceva de obiectat, dar, asa, fanii i-au atras atentia ca ar fi cazul de niscaiva imbunatatiri: "O sa apelez la un medic bun, care sa-mi faca un implant, dar inca nu m-am decis in privinta numarului, mai ales ca n-am stiut niciodata cat am de fel. Nu prea m-a interesat aspectul acesta". Pana una- alta, Oana i-a contrazis pe ziaristii care au banuit-o ca ar avea buzele siliconate: "Fac pariu cu oricine pe 10.000 de euro ca buzele mele sunt naturale. Cine are chef sa piarda n-are decat sa ma insoteasca la ce medic estetician vrea si o sa se convinga de spusele mele". Cat il priveste pe iubitul ei, Pepe, solistul a declarat ca o iubeste oricum pe Oana, cu sau fara bust marit. Deh, dragostea e oarba! (Simona Ecovoiu)

    De marca - Chiloti "Surprize! Surprize!!!"

    Comerciantii stiu foarte bine ca un nume celebru sau o marca renumita le poate vinde produsul. Astfel, dupa prajiturile "Petre Roman" sau "Ion Iliescu" si vinurile "Manele", au aparut pe piata chilotii "Surprize! Surprize!!!". Modelul tanga, disponibil in mai multe culori, se vinde prin magazine si costa 50.000 perechea. Asteptam cu interes noua linie de bikini care sa cuprinda titluri de emisiuni cum ar fi "Garantat 100%", "Miezul problemei", "Dincolo de limite", "De 3X femeie" sau "Un barbat adevarat"! In ceea ce priveste chiloteii pe care scrie "Surprize" ar fi interesant daca i-ar purta travestitii de la Divas. (Catalina Iancu)

    Experiment - Laurentiu Duta, in caruta

    Trupa 3rei Sud-Est are un nou videoclip, la piesa "Cu capul in nori", de pe albumul care va aparea la sfarsitul lunii mai. La filmari (care au fost realizate atat in incinta Teatrului National, cat si in padure, la Baneasa), Laurentiu Duta & Co. s-au distrat de minune. Pentru prima oara in viata lor au calarit, fara sa ia vreo o lectie de echitatie. Se pare ca s-au descurcat destul de bine, chiar daca s-au plimbat pe "distinsele" animale cu putina teama. In mai multa siguranta s-au simtit atunci cand au experimentat si mersul in caruta. Pentru videoclip au fost adusi si cascadori, si trei dansatoare din Chisinau. (Roxana I. Ancuta)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden