x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Stiu sa cant"

"Stiu sa cant"

09 Iun 2005   •   00:00

Prietenii spun despre ea ca, atunci cand o au in preajma, ii umple de optimism si le transmite numai stari de spirit bune. Mirabela Dauer i-a facut fericiti pe toti cei care o iubesc si le-a daruit un nou album.



  • de ROXANA I. ANCUTA

  • APARITII. Mirabela Dauer va realiza in curand doua videoclipuri
    Nu a revenit in muzica romaneasca. " De fapt n-am fost plecata nicaieri. Noua albume, din ’90 si pana in prezent, eu zic ca-i foarte bine", i-a lamurit Mirabela Dauer pe toti cei care s-au gandit la faptul ca noul album muzical (realizat impreuna cu Raul) ar puncta de fapt o revenire a ei in muzica romaneasca. Asa cum a declarat Mira: "«As vrea sa-mi dai inima ta» este cel mai frumos album al meu".

    COCTEIL. "Contine toate stilurile muzicale si trebuie sa-l cumparati, ca sa vedeti ca este un album nou. Insa, cu toate acestea, eu raman aceeasi."

    Emotiile si fericirea pe care le-a simtit alaturi de toate persoanele prezente la evenimentul de lansare a noului album i-au dat Mirabelei un entuziasm aparte. "Este pentru prima data cand ma laud si recunosc ca stiu sa cant. Pot sa cant si piesa unui tanar compozitor de 25 de ani, si a unui compozitor de 60 de ani, si sunt dispusa sa cant piesele unuia de 16 ani, daca sunt frumoase. Facand acest album, mi-am dat seama ca sunt iubita de niste oameni din tot sufletul. Este cea mai mare satisfactie a vietii mele. Fiecare piesa o cant cu tot sufletul si sunt fericita." Dar sa nu credeti ca a terminat treaba. Dupa cateva zile de odihna, Mirabela va intra din nou in studio, pentru un alt album, iar in curand vor fi gata si doua videoclipuri. "Am deja un clip, dar nu sunt multumita de el. Nu ma reprezinta si, prin urmare, am sistat difuzarea lui."

    PRIETENII. Intrebata care sunt piesele de referinta din intreaga sa cariera, artista a raspuns fara sa stea pe ganduri: "Toate cele 300". 300 de melodii incluse pe 30 de albume. "35 de ani de cariera inseamna pentru mine tot atatia ani de bucurii, dar si de tristeti, care m-au facut sa simt din plin tot ce e mai frumos in viata... si nu ma opresc aici, pentru ca nu mi-am propus un anume moment in viata mea in care sa spun: Stop! Ma opresc."

    Printre numerosii invitati, la lansarea albumului ei s-a aflat si Mihai Dedu, prezentatorul stirilor de la Pro TV. "O iubesc foarte mult pe Mirabela si, din cate am inteles, si ea ma iubeste pe mine. Prin urmare, este o iubire reciproca, pe care ne-am declarat-o astazi, pentru ca este prima data in viata cand o vad in carne si oase", a spus Dedu.

    COLEGI
    De curand, o alta mare artista a muzicii usoare romanesti Angela Similea a facut publicului surpriza de a iesi pe piata cu un material discografic, dupa 10 ani de pauza. Solista a declarat atunci ca nu vrea sa dovedeasca nimic prin aceasta revenire, ci pur si simplu a intentionat sa ii bucure cu muzica sa pe cei care au nevoie de ea. Albumul este rezultatul unei colaborari intre ea si Ovidiu Komornyik, Marius Teicu, Mihai Onila si alti compozitori. Tot la capitolul reveniri spectaculoase intra si cunoscutul Adrian Romcescu. Acesta si-a lansat ieri albumul "Eu merg mai departe" la casa de discuri care i-a gazduit si i-a "produs" ani de-a randul pe artistii nostri consacrati: Electrecord.
    ×
    Subiecte în articol: antimonden