x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete 1 mai 2004

Suete 1 mai 2004

01 Mai 2004   •   00:00

Raluca de la Bambi joaca in „Pacala se intoarce"

Dupa exact 30 de ani de la succesul celebrului film „Pacala", iata ca regizorul Geo Saizescu si fiul lui, Catalin, revin pe marele ecran cu „Pacala se intoarce". Din distributia comediei, ale carei filmari vor debuta in vara, face parte si Sebastian Papaiani, cel care a interpretat in 1974 rolul zapacitului personaj. Numai ca, de data aceasta, va fi tatal lui Pacala. Raluca din trupa Bambi, studenta in primul an la Facultatea de Actorie, din cadrul Universitatii „Hyperion", este fericita ca i s-a dat pe mana rolul unei tarancute. (Simona Ecovoiu)

Romica Tociu si Cornel Palade, hoti de buzunare

Ce nu fac Romica Tociu si Cornel Palade pentru „Nationala de bere" de la National TV! In prima emisiune in aer liber, cei doi comici vor aparea in bermude si ii vor buzunari pe trecatori. Nebunia va continua, cuplul urmand sa aleaga cea mai frumoasa fata din cartier sau cel mai destoinic bautor de bere. Finalul va fi apoteotic, deoarece Tociu se va preface ca a lesinat, iar Palade, disperat, ii va indemna pe oameni sa cheme salvarea. Sa mai zica cineva ca Romica si Cornel nu au nevoie de medicamente. (Horatiu Tudor)

Copiii Adrianei Titieni au stricat un pian

O vorba veche spune ca aschia nu sare departe de trunchi. Ei bine, pe cat de „agitata" e Adriana Titieni, pe atat de neastamparati sunt cei doi copii ai ei, Babu si Arina. Recent, la Casa Vernescu, la un eveniment la care prezentatoarea de la National TV urma sa faca pe manechinul, pustii au fost supravegheati de tatal lor, Adrian Titieni. Ca sa se poata conversa cu lumea, actorul si-a lasat odraslele sa bata in clapele vechiului pian din hol. Neatentia l-a costat scump, caci pustii au varsat un pahar de suc de portocale fix printre clape. Tatal a lasat discret capacul pianului, si-a luat copiii de manuta si a sters-o englezeste spre alt colt al salonului. Evident, fara sa anunte gazdele ca pianul e naclait cu suc. (Dana Ciobanu)

In sfarsit, Raluca de la K-risma a renuntat la muzica

Raluca, fiica interpretului Dorin Anastasiu, a renuntat la scena. Cum nu s-a bucurat de o promovare pe masura, fosta solista a trupei K-risma spune ca n-a castigat nici macar cat sa se intretina. Asa ca s-a reorientat, devenid femeie de afaceri: „Mi-am deschis, impreuna cu iubitul meu Romeo, o firma de resurse umane. Am investit 220 de dolari in ea, avansul meu pentru master. Poate as mai canta, dar numai in cazul in care as colabora cu un impresar istet. Momentan, imi vad de acest job si deja am prins contracte avantajoase". (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden