x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete - 29 aprilie 2004

Suete - 29 aprilie 2004

29 Apr 2004   •   00:00

Vali Barbulescu se lanseaza cu 25 de petreceri

Unul dintre cei mai cunoscuti DJ de radio si cluburi din Romania, Vali Barbulescu, are o mare dragoste: muzica house. El se pregateste acum pentru lansarea celui de-al doilea album din cariera, eveniment care va avea loc in cursul lunii mai. Pana atunci, fostul iubit al lui Jojo isi invita fanii la o „degustare" a materialului sau discografic, mai precis o petrecere in care va prezenta cateva piese care vor fi incluse pe album. Asadar, pe 1 mai, la Club XXI din Mamaia, de la ora 23:00 si pana in zorii zilei, DJ-ul va asteapta sa-i ascultati noile compozitii. Una dintre surprizele petrecerii este Dax, saxofonistul care il acompaniaza, live, pe Vali. Si asta nu e tot. De la sfarsitul lunii mai si pana in octombrie, Vali Barbulescu isi va promova muzica prin intermediul unei serii de 25 de petreceri, care vor fi tinute in week-end-uri, in cele mai tari cluburi de muzica house din tara. Vali Barbulescu este singurul DJ din Romania care a participat oficial la Miami Winter Conference 2004, cel mai mare festival dedicat muzicii electronice din SUA. (Dana Ciobanu)

Nicola participa la un festival de muzica de pe Broadway

Pentru prima data in viata ei, Nicola va vizita America. Cantareata a fost invitata de niste romani care se ocupa de afaceri in New York. Nicola va participa, alaturi de trupa sa de instrumentisti, la Festivalul de Muzica al Romanilor, de pe Broadway. Astfel ca, timp de 45 de minute, le va canta romanilor din America. Se pare ca pe scena acestui festival, care se afla la cea de-a patra editie si care se organizeaza de patru ani incoace, va mai presta si Monica Anghel. Evenimentul are loc intre 5 si 9 mai si beneficiaza de sprijinul TVR International si de cel al Guvernului Romaniei. (Roxana I. Ancuta)

De ce a divortat Tavi Colen

Baiatul nascut in Targu-Jiu si ajuns mare Talisman la Bucuresti, Octavian Calugarul, pe numele lui de scena Tavi Colen, a incercat sa-si intemeieze o familie, dar a esuat previzibil si lamentabil. Divortul sau este o amintire, insa trecutul acestui mariaj revine in actualitate. Desi Colen a mai pasit si prin alte dormitoare, s-a aflat ca si doamna Calugarul n-a fost usa de biserica. Apropiatii sustin ca ea ar fi avut o aventura cu un tip din Piatra-Neamt. (Horatiu Tudor)

Delia Matache s-a incaltat in Grecia cu 450 de euro

Cine-si permite, de ce sa nu profite? Delia Matache s-a intors, de curand, dintr-o vacanta de o saptamana, petrecuta impreuna cu iubitul ei la Salonic, in Grecia. In afara de faptul ca s-a intors cu mai multa energie, Delia a avut grija sa-si incarce valizele cu tot felul de lucruri. Pentru ea cinci perechi de pantofi nu sunt chiar suficiente, dar mai este timp pentru cumparaturi si in tara. Printre achizitiile facute, se afla si o pereche de sandalute pe care solista a dat 450 de euro, cateva fuste si bluze pentru scena. (Roxana I. Ancuta)

Dan Spataru va fi operat astazi

Reputatul interpret Dan Spataru va trebui sa faca fata unei noi incercari dificile. Astazi, la Spitalul Militar, marele blond va fi operat de colecist, interventia chirurgicala urmand a fi efectuata de celebrul conferentiar general Ion Timaru. Imediat dupa operatie, Dan Spataru va fi transportat la reanimare, unde va sta trei-patru zile. (Horatiu Tudor)

Fiica lui Mircea Geoana si nepotul lui Nelu Ploiesteanu au luat premiul I

Saptamana trecuta, la Liceul „George Enescu" din Bucuresti a avut loc editia a treia a Concursurilor Nationale de Pian „Cei mai mici pianisti" si „Tinere talente", organizate de renumita profesoara de pian Lidia Teodora Ionescu. Au participat peste 100 de copii, printre care Ana Maria, fiica lui Mircea Geoana, si nepotul lui Nelu Ploiesteanu, Antonie Gavrila, care au obtinut fiecare cate un binemeritat premiu I. Incantat de seriozitatea concursului (dar probabil si de premiul obtinut de fiica sa), Mircea Geoana s-a aratat dispus sa sprijine la nivel guvernamental initiativa profesoarei Lidia Ionescu. „Micii pianisti" si „Tinere talente" sunt primele initiative de dupa 1989 de descoperire si formare a viitorilor pianisti. (D.A.)

Picant

In urma cu cateva zile, Deea de la N&D a implinit 25 de ani. Intrebata cum se simte la aceasta varsta, blonda a raspuns: „Ca la 13". Sa intelegem ca i-au iesit cosuri pe fata? (C.I.)

Roxana Ciuhulescu s-a lecuit de mers cu motocicleta. Si asta deoarece a avut un accident urat. Mai precis, era sa-si piarda un san. Adica un „silicon". (C.I.)

Irina Schrotter este suparata foc pe creatorul Razvan Ciobanu. Motivul? Nu s-a prezentat la Festivalul de moda de la Iasi, desi si-a anuntat participarea cu surle si trambite. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden