x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete - 3 mai 2004

Suete - 3 mai 2004

03 Mai 2004   •   00:00
Suete  -  3 mai 2004

Cristiana Raduta si-a concediat stilista

Laura Vargalui, stilista revistei Elle, si-a oferit serviciile artistilor Casei de Productie Music & Music, vreme indelungata. Numai ca, de curand, Laura a facut-o rau de oaie si a fost data afara. In urma ultimei sedinte foto, organizata de Music & Music pentru albumul Cristianei Raduta, stilista a aruncat pe fereastra o caruta de dolari. Un fotograf, adus de la Paris, si o make-up artist, venita special din Moldova, au realizat cateva sute de fotografii, sub supravegherea Laurei Vargalui. Insa, nu mica le-a fost surpriza managerilor, care nu au putut alege nici macar o singura fotografie din „sacosile" de poze realizate. De la vestimentatie, pana la pozitii, lumina si claritate, fotografiile au fost un fiasco total. Motiv pentru care, Music & Music a renuntat la serviciile stilistei in cauza. (Catalina Iancu)

Expozitie de pictura Gaz pe foc

Cand nu are activitate cu trupa sa, Dragos de la Gaz pe Foc picteaza si are idei crete. Pentru ca in vara aceasta s-a gandit sa-si faca prima expozitie de pictura, acesta s-a apucat serios de treaba. Dupa ce a adunat cele necesare, de la vopsele pana la pensule si trepied, jumatatea Gaz pe Foc si-a pus imaginatia la incercare si ...pe panza. Acum este in plin proces de creatie si, pana la termenul limita, spera sa dea gata toate tablourile. El ar vrea ca si fanii sa-i tina companie, pentru ca, de curand, a lansat pe site-ul formatiei, un concurs de arta cu tema: "Gaz pe Foc". Pozele desenelor facute de admiratorii trupei trebuie trimise pe adresa de Internet, iar castigatorul va primi, cu tot cu dedicatie, un tablou semnat Dragos. (Roxana I. Ancuta)

Tavi Colen isi da doctoratul in Drept

A devenit o moda printre starletele autohtone sa pozeze in intelectuali. Desi a pornit cu traista-n bat din indepartatul Targu Jiu, iata ca Tavi Colen s-a integrat rapid in protipendada bucuresteana. In emisiunea "Tonomatul DP 2", a lui Catalin Maruta, greoiul Colen a declarat cu aer de satisfactie ca, in curand, isi va da doctoratul in Drept. (Horatiu Tudor)
×
Subiecte în articol: antimonden