x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete 30 aprilie 2004

Suete 30 aprilie 2004

30 Apr 2004   •   00:00

Lili Sandu se dezbraca in Tunisia pentru o revista

Lili Sandu, ex-solista trupei Trinity, ne pregateste doua surprize: isi va lansa primul sau album solo si va pleca in Tunisia ca sa participe la o sedinta foto. Nu a vrut sa ne dezvaluie numele revistei pentru care se lasa fotografiata, insa am aflat ca va face poze sexy. Desi multi asteapta ca Lili sa anunte nunta cu logodnicul ei, fotbalistul Bogdan Stelea, ea pare mai degraba preocupata de revenirea pe scena, decat de oficializarea relatiei. A locuit o vreme in Spania, dar a considerat ca-i mai bine sa faca naveta. Tot in Romania se simte mai bine, caci in tarisoara ei este cat de cat cunoscuta. (Simona Ecovoiu)

Hotii i-au pradat cutia postala lui Ducu Bertzi

Ducu Bertzi e suparat rau pe hotii de ziare. Ieri dimineata, cand s-a dus la cutia postala, a constatat ca nu mai era nici un ziar. „Pana acum imi dispareau doar ziarele de vineri, care au si programele tv. Probabil ca persoana care imi sustrage ziarele si revistele s-a prins ca apar ghiduri tv si joia, asa ca s-a reorientata, afirma Ducu. Tocmai pentru ca are abonament la mai multe ziare si reviste, cantaretul si-a cumparat o cutie speciala. Este de fabricatie germana, mult mai mare decat cele pe care le avem cu totii la intrarea in bloc si este prevazuta cu cheie. (Cristina Ologeanu)

Impresari germani tepuiti la Targu-Mures

Toata suflarea artistica romaneasca ii cunoaste pe cei doi impresari romani stabiliti in Germania, Bernd Schuster si Christian Raetscher. Din primii ani de dupa Revolutie si pana acum, acestia au dus artistii romani in turnee prin toate orasele din Germania, mai mult, ei sponsorizand si diferite emisiuni de divertisment. Cu cateva luni in urma, Schuster si Raetscher au demarat o afacere cu aparate electrocasnice la Targu-Mures, bussines in care au investit peste 100.000 de euro. Din pacate, administratorul firmei, impreuna cu diferite oficialitati, i-au furat sistematic, „afacerea" fiind acum investigata de PNA. (Horatiu Tudor)

O-zone, pe primul loc la vanzari in Franta

Presa franceza a intuit inca de acum trei saptamani ca piesa „Dragostea din tei", interpretata de O-zone, va fi hitul verii 2004. Ei bine, trupa de basarabeni furnizeaza acum o noua surpriza, clasandu-se in topul vanzarilor de single-uri din Franta pe locul intai. Versiunea aceleiasi melodii, interpretata de Haiducii, se situeaza abia pe locul al treilea, dupa fostul lider al clasamentului, Usher, cu piesa Yeah. O-zonii ii mai surclaseaza in topul vanzarilor pe Limp Bizkit, U2 si Prince. (Dana Ciobanu)
×
Subiecte în articol: antimonden