x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

04 Oct 2005   •   00:00

4 octombrie 2005

Ioan Carmazan face un muzical cu Loredana Groza


Primul film pe genericul caruia apare Gina Pistol, "Margo", va avea premiera pe 9 decembrie. "Filmarile s-au terminat acum un an, dar aberatiile tehnice ne-au tinut pe loc. De exemplu, a trebuit sa mergem tocmai la Budapesta pentru procesarea sunetului optic, pentru ca in Romania nu se poate face", ne-a declarat regizorul Ioan Carmazan. Acum, cand pelicula a iesit din laborator si e gata pentru marile ecrane, Carmazan are alte proiecte pe teava. In curand va face un film politist la Media Pro, o ecranizare dupa romanul "Bagau", al Ioanei Bradea, si un muzical cu Loredana Groza. "Zaraza" se va numi, iar scenariul ii va lua prin surprindere pe toti cei care au scris despre vanzatoarea de placeri, inclusiv pe Mircea Cartarescu. (Dana Andronie)

Pepe canta cu Fabiola de la Cuba


Diva muzicii peruane, Fabiola de la Cuba, va avea un invitat in spectacolul "Memorias del Alma" care va fi prezentat in Romania, la 19 octombrie, la Sala Palatului. "Hai spune: «Cine, cine?», spune-mi «Cine, cine?»/ Spune cine te iubeste mai mult decat mine." Va spunem imediat despre cine este vorba, daca nu cumva ati ghicit deja.
E Pepe, bata-l vina! Interesant este faptul ca Fabiola nu-l cunoaste pe latin-lover-ul mioritic, nu l-a auzit niciodata cantand. O stie insa pe Oana Zavoranu, care a invitat-o la ea, Acasa. Se duc tratative ca Fabiola si Pepe sa formeze si un duet. Doar pentru o singura piesa... (Dana Andronie)

Phoenix renaste in "Baba Novak"


Legendara trupa Phoenix revine pe piata muzicala cu un nou album, "Baba Novak", al carui concert de lansare va avea loc la 21 octombrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului. Pentru primul album produs de noua casa Phoenix Records, trupa a inregistrat in formula Nicu Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan "Tandarica", Mani Neumann, Cristi Graur si Ionut Contras. In strategia de promovare au fost incluse si doua videoclipuri, la piesele "Mila 2 de langa 3" si "Zori de zi". Biletele pentru concert au fost deja puse in vanzare si au preturi cuprinse intre 200.000 si 400.000 lei. Incepand cu 21 octombrie, Phoenix va avea si o pagina oficiala de Internet, www.transsylvania-phoenix.net. (Dana Ciobanu)

PICANT
Corina Danila a descoperit ca a devenit mai rabdatoare, mai concilianta si mai rezistenta la efort dupa ce a jucat, timp de noua luni, in telenovela "Numai iubirea". (D.C.)

Fosta Abramburica Dana Rogoz marturiseste ca-si cheltuieste aproape toti banii pe haine, chiar daca-i pica dulapurile de pline ce sunt. (D.C.)

Ioana Moldovan crede ca nu trebuie sa plateasca vreun pret pentru celebritate, despre care spune ca nu mai este acum, pentru ea, o corvoada. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden