x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete - 4 mai 2004

Suete - 4 mai 2004

04 Mai 2004   •   00:00

Blondy nu mai vrea sa fie blonda

De o buna bucata de vreme, pe Cristina Rus fanii o alinta cu numele formatiei. Adica Blondy. Se pare insa ca nu vor mai avea aceasta ocazie mult timp, deoarece interpreta va aparea, in scurt timp, cu un nou loock. Cristina nu mai vrea sa fie blonda. Asa se face ca a rascolit sute de reviste despre hair-style si a luat la rand magazinele in cautarea unei nuante care sa i se potrivesca. Pana la urma, cuvantul hotarator l-a avut iubitul ei, Calin Pop, de la formatia Desperado, care i-a sugerat sa nu renunte de tot la blondul care a consacrat-o, ci sa-si faca doar suvite negre. Si va „asorta" la ele pielea bronzata, caci o mai asteapta si sedinte prelungite la solar. Schimbarea de imagine a fost aleasa taman acum, fiindca cele doua balaioare vor lansa in curand un nou album, intitulat „Dulce si amar". Chiar daca nu se omoara cu dietele sau cu exercitiile fizice, clujeanca avand forme de invidiat (90-60-90) se mentine in forma, dansand pe scena pana cand i se „duc" tocurile de la pantofi. (Catalina Iancu)

Stefan Banica, aproape linsat la Chisinau

Starul rock’n roll-ului autohton, Banica jr., a fost invitat saptamana trecuta la Chisinau, pentru a concerta in cea mai mare sala a orasului, a carei capacitate este de 2.000 de locuri. Satisfactia lui Stefan a fost cu atat mai mare, cu cat biletele, al caror pret a oscilat intre 4 si 25 de dolari, s-au epuizat cu patru zile inainte. Show-ul incendiar al artistului era sa-l coste destul de scump, in momentul in care Banica Jr. a coborat printre spectatori. O armata de moldovence s-a napustit asupra acestuia, intr-o atmosfera de isterie totala. Putin a lipsit ca starul sa ramana fara camasa. Norocul lui a fost acela ca imediat fortele de ordine s-au luptat sa-l extraga dintre fanaticele admiratoare. (Horatiu Tudor)

Boney M si Silver vor canta la Piatra-Neamt

De Ziua Europei, adica 9 mai, are loc o adevarata miscare de trupe. Daca la Bucuresti, pe langa Holograf, Directia 5 sau Voltaj, va concerta si cunoscuta trupa de baieti irlandezi Blue, iata ca si moldovenii din Piatra-Neamt se pregatesc de sarbatoare. In ziua respectiva, in piata centrala a orasului vor sustine recitaluri incendiare grupurile Boney M si Silver. Aceste spectacole sunt posibile datorita impresarilor germani Bernd Schuster si Christian Raetscher. (Horatiu Tudor)

Gyorfi a platit 5 euro ca sa se pozeze cu Mozart la Viena

Interpreta Daniela Gyorfi s-a intors duminica seara de la Viena, unde a sustinut doua spectacole. Cum a fost prima ei vizita in Austria, Daniela a fost fascinata de frumusetile acestei tari, pe care rromii nostri au saracit-o de lebede: „Acolo am vazut statui vii pe soclu, adica oameni machiati si imbracati la fel ca unele celebritati. Cel mai mult mi-a placut de barbatul care il intruchipa pe Mozart si n-am ratat prilejul de a imortaliza momentul. M-a costat fotografia 5 euro". Dupa ce s-a culturalizat, vizitand monumentele de arhitectura, Gyorfi a vrut sa dea o raita si prin magazine, numai ca preturile nu erau de nasul unui roman: „Ochisem o rochita draguta, dar am tulit-o imediat cand am vazut ca valora 400 de euro". (Simona Ecovoiu)

Madalina Manole a cantat la nunta unui politist

De Ziua Muncii, Madalina Manole nu a iesit la vreo petrecere campeneasca, ci a sarbatorit-o prin munca. Focoasa fata cu parul de foc a reusit sa prinda un contract bunicel la nunta unuia dintre sefii Politiei din Turnu-Severin. Farmecul si repertoriul fostei doamne Georgescu au fost rasplatite satisfacator, daca tinem cont ca a primit aproximativ 1.000 de euroi. (Horatiu Tudor)

Picant

Intr-un an, Dan Helciug si-a propus sa faca exact ce i-a prezis o ghicitoare. Adica, un copil. Mai exact o fetita. Chiar daca nu-i rost inca de nunta, anumite planuri sunt batute-n cuie! (R.I.A.)

Ileana Lazariuc trebuia sa joace intr-un film, dar proiectul a cazut. Si asta pentru ca regizorul respectiv a dat cu fuga in America si a lasat totul balta. (S.E.)

Laurentiu Cazan deseneaza! Acest talent si l-a descoperit in urma cu cativa ani. Artistul este atat de indemanatic, incat a reusit sa-si faca si un autoportret. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden