x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

14 Iun 2005   •   00:00
Suete

Anne’s si-a sifonat Mercedes-ul / Botezatu a luat Marele Trofeu in Indonezia / Prietena lui Jean Paler, jefuita pe avion / Delia Panait pleaca din #ora / Un prefect, actor pentru K1 si Mike & The Blue Spirits

Anne’s si-a sifonat Mercedes-ul

Solista Ana Constantin (Anne’s) a patit-o zilele trecute, caci nu este un fleac sa te trezesti cu masina, marca Mercedes, paradita: "Veneam de la fitness si cum ieseam de pe strada, m-a lovit un tip care circula neatent. M-am ales cu usa din dreapta turtita si cu o sperietura zdravana. Bine insa ca nu m-am accidentat". In alta ordine de idei, Ana a anuntat logodna cu impresarul ei, Dan Anghel, eveniment programat pentru toamna: "Dupa turneul de pe Litoral, ne logodim. Intentionam sa ne luam si cateva zile libere, pentru a pleca in concediu. De preferat, in strainatate". (Simona Ecovoiu)

Botezatu a luat Marele Trofeu in Indonezia

Pentru al doilea an consecutiv, Catalin Botezatu a obtinut Marele Trofeul la Bali Fashion Week. Designerul nostru s-a intors recent in tara, dupa ce a participat la Saptamana Modei in Indonezia, eveniment la care au participat 39 de designeri din Asia, Europa si Australia. In cadrul Bali Street Carnaval, Bote a prezentat o tinuta extravaganta, care le-a luat ochii gazdelor. Invitat sa-si prezinte noua colectie in ultima seara a festivalului, Catalin Botezatu a avut mari emotii, deoarece fotomodelele indoneziene poarta inclusiv numarul 42 la pantofi! Cu putin noroc, incaltamintea s-a potrivit cu dimensiunile atipice ale manechinelor de la Jakarta. (Catalina Iancu)

Prietena lui Jean Paler, jefuita pe avion

Sa nu mai criticati linia aeriana Tarom, caci stati sa vedeti ce a patit, pe KLM (firma olandeza), o prietena de-a lui Jean Paler: "Mi-am asteptat amica la aeroport si nimic nu avea sa prevesteasca necazul, caci bagajele erau sigilate. Insa, stupoare! Cand fata a ajuns acasa si si-a deschis valizele, a constatat ca ii lipsesc laptop-ul si camera de luat vederi, adica lucruri in valoare de 5.000 de dolari. A facut reclamatie, dar i s-a comunicat ca este a patra plangere din ultima luna. Toata lumea ridica din umeri si nimeni nu o mai despagubeste". (Simona Ecovoiu)

Delia Panait pleaca din #ora

Componenta trupei #ora Delia Panait este pregatita pentru o cariera solo. Cum in luna august contractele celor trei fete expira, atat Delia, cat si colega sa Elena isi doresc sa paraseasca grupul. "Asteptam sa vina august si apoi o sa vedem ce se intampla mai departe. Oricum, pana atunci lucrurile merg doar din inertie", a declarat Delia, care si-a inregistrat deja primele doua piese solo. Chiar daca fosta componenta de la Double D, cat si Elena au de gand sa paraseasca trupa etno, #ora va merge mai departe. (Adrian Vaduva)

Un prefect, actor pentru K1 si Mike & The Blue Spirits

"Zilele Humorului", desfasurate intre 10-12 iunie, au reprezentat pentru prefectul de Suceava, Orest Onofrei, o trambulina spre o cariera artistica. Prestatia lui Onofrei, care a aparut imbracat in cowboy, calarind un frumos armasar rasa "ghidran", nu a trecut neobservata. Doua dintre trupele prezente la "Zilele Humorului" si-au exprimat dorinta de a-l avea pe demnitarul sucevean in videoclipurile lor. Este vorba de K1 si Mike & The Blue Spirits, despre care prefectul a spus ca i-au facut oferte de a juca in viitoarele lor productii artistice. (Nicu Amuraritei)

PICANT

Miki, fosta componenta a trupei K-pital, s-a logodit. Interpreta a primit inelul de logodna de la iubitul sau, Razvan, chiar de ziua ei. (A.V.)

Viata de vedeta are atat partile ei bune, cat si cele mai putin bune. Asa se face ca Andrei i-a fost sparta masina, hotul furandu-i casetofonul. (A.V.)

Body&Soul si-a lansat albumul "6ase"pe vaporasul din Herastrau. George a chemat in ajutor si salvamarii. (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden