x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

28 Apr 2005   •   00:00


  • 28 aprilie 2005
  • Elena Carstea se intoarce la anul

    Miercuri seara, seniorii muzicii usoare si-au dat intalnire la Plaza Romania. Marius Teicu, Mihai Constantinescu si Mirabela Dauer au tinut sa fie alaturi de Angela Similea care, dupa aproape 15 ani, a revenit cu un album discografic, "Lumea mea". Amfitrionii au fost Tavi Ursulescu si Crina Matei. Mirabela Dauer a tinut sa-i apostrofeze pe ziaristii mai tineri care au scris despre revenirea sa: "Dragilor, sunteti prea grabiti! Eu n-am revenit, pentru ca n-am fost plecata niciodata". Dupa ce a anuntat ca s-a retras din muzica, nu s-a mai auzit nimic despre Elena Carstea (foto). Dar relansarea Angelei Similea a scos-o din casa pana si pe Carstea, care si-a facut aparitia spre finalul evenimentului. "Ne lipseste Elena, cunoscuta pentru aciditatea vorbelor sale", a luat-o in primire Crina Matei. Iar cantareata i-a raspuns: "Am venit special pentru aceasta lansare si stau in Bucuresti doar doua zile. Ne mai vedem la anul". (Adrian Vaduva)

    Belele cu apendicita in familia actorului Florin Piersic

    Florin Piersic Jr a fost operat, marti, de apendicita, in urma unei crize. Interventia chirurgicala s-a dovedit a fi o reusita, asa ca emotiile au trecut atat pentru el, cat si pentru al sau tata, actorul Florin Piersic, care si-a vizitat zilnic odorul la spital. Ciudat este ca, in urma cu doua saptamani, Piersic Senior a fost internat de urgenta, tot in legatura cu operatia de apendicita. Veche insa de vreo 10 ani, care nu i-a dat pace, in ultima vreme, din cauza oboselii. A urmat un tratament medicamentos si, acum, e din nou pe picioare. Florin Piersic (69 de ani), acest Alain Delon al Romaniei, se sperie ori de cate ori are de-a face cu medicii, dar, vorba lui: "Sunt buni, saracii! Cand pot, te mai repara. M-am aflat de multe ori la un pas de moarte si cu ajutorul lor am scapat". (Simona Ecovoiu)

    Gia, o pictorita cu markerul

    In noul videoclip al Giei (realizat la piesa "Te fac sa vibrezi", pe textul Zoei Alecu) pot fi vazute unele tablouri ale pictorului Costin Craioveanu, sotul Mihaelei Cernea (Class). El a fost de acord sa-si "inchirieze" operele pentru aceasta filmare, chiar daca in scenariu scria ca pe unele din ele Gia trebuie sa deseneze cu markerul negru. Cele mai multe cadre au fost realizate la Muzeul Taranului Roman. (R.I.A.)

    PICANT

    Lili Sandu a fost intrebata cum este ea in realitate, caci rolul din "Numai iubirea" nu e unul pozitiv. Cica e de treaba, uneori naiva. (C.I.)

    Claudiu Mirica va realiza curand un videoclip cu scene erotice la prima piesa solo, "Vine vara in viata ta". Ce-o zice CNA-ul? (C.I.)

    Silvia Stanciu (Etno) isi petrece sarbatorile acasa, cu piciorul in ghips. Trupa si-a luat o scurta vacanta, anulandu-si spectacolele. (R.I.A.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden