x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

26 Apr 2005   •   00:00


  • 27 aprilie 2005
  • Sorana vrea la SRI

    Pentru Sorana (foto) de la A.S.I.A. saptamana a inceput cat se poate de prost. Despre bruneta asiatica s-a spus ca a fost exmatriculata de la facultate, cand, de fapt, ea n-a dorit decat sa isi inghete anul. In urma informatiilor rautacioase, interpreta a plans o zi intreaga. "Aceasta «exmatriculare» nu a fost decat o posibilitate de a-mi ingheta anul la Jurnalistica. Nu m-a dat nimeni afara.

    S-au aglomerat prea multe proiecte, sunt studenta la trei facultati, mai e si A.S.I.A., vreau sa fac si televiziune si, in plus, invat foarte mult pentru Drept. A fost alegerea mea, insa la anul voi relua cursurile". Mai mult decat atat, Sorana se pregateste si pentru Academia de Politie, intrucat vrea sa lucreze in drept la SRI. (Catalina Iancu)

    Mike&The Blue Spirits va avea "Capra vecinului"

    Trupa Mike&The Blue Spirits are o noua colega: Roxana Stroe, singura femeie din Romania care canta blues la chitara. Daca tot au devenit mai puternici, avand-o alaturi de ei pe fiica renumitului baterist de jazz Corneliu Stroe, baietii cu spirit au intrat in studio pentru a inregistra un album. Interesant este faptul ca acestia stiau dinainte de a incepe inregistarile cum se va numi materialul discografic. Au vazut scris pe un zid celebra zicala romaneasca: "Sa moara si capra vecinului" si le-a venit imediat ideea sa-si "boteze" albumul "Capra vecinului". (Adrian Vaduva)

    Nicola canta din nou pe Broadway

    Imediat dupa Paste, Nicola (foto) pleaca in America, pentru a participa la Festivalul Romaniei din New York. Cantareata este incantata ca a fost invitata pentru a doua oara la acest festival. Astfel, Nicola este singura artista din Romania care a sustinut mai multe spectacole pe Broadway. "Stiu ca vor veni cu mine Andra si cativa solisti de muzica populara si ca vor asista, in afara de romanii din diaspora, cateva personalitati ale New Yorkului. Am aflat ca intr-una din editiile trecute, la Festivalul Romaniei a venit Hillary Clinton", ne-a spus Nicola. (R.I.A.)

    Diana, oaia neagra a trupei Pops

    Diana de la Pops (foto) a reusit sa le scoata din sarite pe colegele sale de scena. De la o vreme, nimic din ce fac suratele ei nu-i mai convine, asa ca a devenit intr-un timp record oaia neagra a trupei. Solista, care acum este blonda, nu stie cum sa mai iasa in evidenta la concerte, de cele mai multe ori optand pentru tinute elegante, in timp ce celelalte cantarete poarta tricouri si blugi. Poate ca Diana isi doreste o cariera solo, desi sansele ca sa razbata singurica in show-biz sunt nule. O fi ea dragutica, dar cu vocea nu sta chiar pe roze. (Simona Ecovoiu)

    Razvan Popescu, prezentatorul cu trei oua

    Casa de moda Cati Fashion a prezentat luni seara la Downtown Bar & Cafe o colectie XXL, pentru femeile cu ceva kilograme in plus. In sfarsit, in culise nu s-a mai vorbit despre diete, dimpotriva, toate manechinele, de altfel, cliente ale acestei firme, s-au amuzat privind meniul lor zilnic. Colectia "Grandiosa" a acoperit intreg spectrul, de la haine de zi si compleuri business pana la rochii de seara. Initiatoarea proiectului, Catalina Coja, a gandit inclusiv modele in culori vesele, de vara. La final, una dintre grasunici a aparut pe podium desculta si cu fusta plina de oua de ciocolata, oferindu-i unul si prezentatorului Razvan Popescu: "Multumesc. Acum ma pot lauda ca sunt singurul om de radio care are trei oua". (Simona Ecovoiu)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden