x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

25 Apr 2005   •   00:00


  • 26 aprilie 2005
  • Actorul Andrei Duban si-a deschis restaurant

    Actorul Teatrului National Andrei Duban s-a facut patron. De restaurant. Asta nu inseamna ca a renuntat la pasiunea lui si la meseria de baza, ci pur si simplu mai face rost de un ban si le ofera ocazia prietenilor ori colegilor sai de breasla sa bea un vin la "Zaraza" si sa o auda cantand pe Panseluta Fieraru. Daca in timpul liber sta la "Zaraza", atunci cand e la teatru si nu joaca intr-o piesa, Duban face repetitii pentru muzicalul "Chicago", care va avea premiera in toamna. Ce viitor stalucitor! Pionierul preferat al familiei Ceausescu s-a facut destul de mare, incat sa detina si un restaurant. (R.I.A.)

    Tudor Gheorghe a cantat in lacrimi

    Sambata seara, ora 19:00, Sala Palatului. Am asistat la un inedit concert-eveniment Tudor Gheorghe. Inedit, pentru ca nu se inscrie in seria spectacolelor cu care ne-a obisnuit cantautorul. "Cu Iisus in celula" a fost un concert cutremurator, cu acorduri compuse pe versurile poetilor din inchisorile comuniste, intre anii 1941 si 1964. Radu Gyr, Nechifor Crainic, Andrei Ciurunga si multi anonimi, ale caror creatii au fost purtate in minte si duse dincolo de zidurile puscariilor de Aurelian Popescu. Alaturi de formatia "Gratia Ecumenica", Tudor Gheorghe a plans recitand si cantand stihuri pline de durere si religiozitate. Un moment de destindere a fost citirea unor asa-zise poezii scrise "la suprafata", al caror hei-rup-ism naiv au provocat hohote de ras. (Claudia Daboveanu)

    Vlad Mirita si iubita lui se muta la Opera

    Va mai amintiti de solistul Vlad Mirita, cel care, in 2002, a obtinut Premiul l la sectiunea Debut a Festivalului Mamaia? Cum insa n-a beneficiat de o promovare pe masura, Vlad s-a vazut nevoit sa se retraga din show-biz, investindu-si economiile intr-o firma de termopane. Totusi Mirita e convins ca locul lui este pe scena Operei Romane, unde, de altfel, in urma cu trei ani, obtinuse un post de tenor: "Intentionez sa ma inscriu la Conservator si sa abordez muzica clasica. Am un proiect ce o include si pe iubita mea, Violeta, o soprana talentata. Vreau sa fiu tenor!". Daca nu va ajunge la Opera, poate ca va urma Teologia, unde parintii l-au tot sfatuit sa se duca. La vocea pe care o are, toate usile ii sunt deschise! (Simona Ecovoiu)

    PICANT

    Pe Liana Stanciu a luat-o gura pe dinainte si a zis ca "Serban Huidu are o limba speciala". Asteptam comentariile la "Cronicuta". (C.I.)

    Cornel Ilie (Vank) a refuzat sa fie moderatorul unei emisiuni culturale. A spus NU pentru ca nu e destul de "cult" pentru acest post. (R.I.A)

    Actrita, prezentatoarea tv si mama Corina Danila si-a descoperit o noua vocatie. Ea interpreteaza cantece de leagan, pe albumul "Cutiuta Muzicala 5". (D.C.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden