x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

05 Mai 2004   •   00:00

@Mix a fost jefuita in miezul zilei

Solista trupei @Mix, Ani Duta, a patit-o saptamana trecuta in vazul lumii: „Asteptam pe cineva in fata unui magazin. Aveam la mine o mapa cu actele firmei mele de fotomodele, dar si suma de 8 milioane de lei, plus telefonul mobil. La un moment dat, s-au apropiat doua tiganci si pana sa ma dezmeticesc deja ramasesem fara mapa. Am strigat dupa ajutor, dar experimentatele hoate si-au pierdut urma la metrou. Mai bine dadeam pomana banii astia decat sa se bucure de ei tiganii", povesteste partenera de scena a lui Andrei Plumb. Frumusica Ani a fost pana in urma cu cateva luni educatoare la o gradinita bucuresteana. A renuntat insa la copii, desi ii sunt foarte dragi, pentru a se ocupa mai mult de cariera muzicala, dar si de agentia sa de fotomodele. (Simona Ecovoiu)

Gucci vrea sa faca afaceri in Romania

Celebrul designer Georgio Gucci a venit intr-o vizita privata in Romania saptamana trecuta. Excursia la Bucuresti nu a fost doar una de placere, ci si de prospectie a pietei romanesti. Gucci intentioneaza sa-si deschida o fabrica in tara noastra, dar si un magazin de lux pe Calea Victoriei, in care sa comercializeze produsele din noul sau brand, Georgio G. Designerul a dorit sa cunoasca si un coleg de breasla roman, asa ca prietenul la care a fost in vizita i-a facut cunostinta cu Catalin Botezatu. Cei doi au luat cina la Casa Taraneasca a lui Bote, dupa care au continuat discutia de afaceri intr-un club de lux. Georgio Gucci nu a ratat ocazia de a gusta din preparatele traditionale romanesti, printre preferatele sale numarandu-se branza si fasolea batuta. (Dana Ciobanu)

Romica Tociu e patron de club

A fost o vreme cand lui Romica Tociu nu-i iesea mai nimic, insa lucrurile s-au schimbat total. In prezent, Tociu are o situatie financiara stralucitoare, la care se adauga contractul cu National TV, in ciuda faptului ca emisiunea pe care o are in plan nu va aparea prea curand. Pentru a le face in ciuda dusmanilor, de curand, comedianul a cumparat un teren in statiunea Olimp, unde se lucreaza nonstop pentru amenajarea unui club ce va fi inaugurat in luna iunie. Romica vrea un debut fulminant, daca ne gandim la faptul ca panglica va fi taiata de Adrian Mutu si Cristi Chivu. (Horatiu Tudor)

Impresarul lui Zdob si Zdub saboteaza trupa

La inceputul acestui an s-a iscat un scandal pe marginea matrapazlacurilor facute de fostul impresar al grupului O-Zone, Cornel Ladin. Acesta sabota incheierea contractelor artistice, in sensul ca cerea un pret mult prea mare fata de cel real, iar grupul pierdea concerte. Mai nou, Cornel Ladin este impresarul altor basarabeni celebri, trupa Zdob si Zdub. Nu s-a dezbarat de vechiul obicei si aplica aceeasi reteta paguboasa. Sambata trecuta, grupul trebuia sa aiba concert la Primaria Sectorului 2, onorariul fiind de 1.500 de dolari. Cu cateva zeci de minute inainte de intrarea in scena, Ladin a plusat, cerand 2.000 de dolari, fapt care a dus la anularea recitalului. (Horatiu Tudor)

Irina Radu a devenit din nou mama

Luni seara, familia Irinei Radu, director al Departamentului Evenimente Speciale din TVR, s-a largit. Irina a nascut, la Maternitatea Polizu, un baietel de 2,950 kg. Atat micutul, cat si mama se simt bine si abia asteapta sa vina acasa, unde ii asteapta Vera, fetita Irinei, in varsta de aproape 6 ani. De precizat ca Irina Radu isi va creste baietelul singura, pentru ca tatal acestuia a dat bir cu fugitii cand a auzit de casatorie. (Dana Ciobanu)

Picant

Nadia Comaneci s-a dat pe mana Irinei Schoretter. Daca tot a adus sponsori la Festivalul de moda de la Iasi, gimnasta va beneficia de rochiile creatoarei. (S.E.)

Bruma va intra in... magazinul Unirea! Prezentatoarea tv poate fi vazuta, in toata splendoarea, pe niste panouri publicitare uriase. (S.E.)

Narcisa Suciu nu suporta bijuteriile din aur. Totusi, ea poarta un cercel de la Mihaela Tatu si un lantisor de la Teo, primite de ziua ei. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden