x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

28 Apr 2004   •   00:00

Manuela Grecu are fete de 60 de ani

A fost la un pas de a deveni „Monica" de la Prima TV. Manuela Grecu, fosta prezentatoare a emisiunii „Prima Mix", de la televiziunea cu acelasi nume, a pierdut in castingul final rolul Monicai. Pentru ca nu vrea sa renunte la noua ei iubire, televiziunea, Manuela a cautat de munca in domeniu. Asa se face ca acum prezinta si realizeaza o emisiune de moda, „Fashion Cocktail", la Alpha TV. Prezentatoarea nu e straina de lumea modei, pentru ca a devenit manechin la 17 ani. Totusi, nu s-a multumit sa fie doar o fata care participa la castinguri de modele, asa ca, acum patru ani, si-a infiintat propria agentie de modeling. Este mandra de realizarile profesionale, insa nu se lasa pana agentia ei nu va ajunge numarul 1 in Romania. „Am o baza de date impresionanta, cu personaje de la 1 la 60 de ani. Fetele mele lucreaza in cadrul unor emisiuni foarte importante de televiziune. Spre exemplu, la «Ciao, Darwin», aproape fara exceptie, fetele care au jucat rolul «Mamei-naturi» au fost din agentia mea", ne-a dezvaluit Manuela. Chiar daca are afacerea ei, frumoasa bruneta mai lucreaza inca in modeling, insa doar cu vechi colaboratori, care i-au devenit buni prieteni. Ultima prezentare la care a iesit pe podium este cea a Lizei Panait. (Dana Ciobanu)

„Dragostea din tei" ocupa locurile 2 si 3 in topurile din Franta

Noua „Macarena", cum a fost numita melodia „Dragostea din tei" in Franta, traieste un paradox. In Top 50 din aceasta tara, hitul ocupa simultan locurile 2 si 3, gratie celor doua trupe care o interpreteaza, Haiducii si O-zone Prin urmare, greu de ghicit care va fi hitul verii in Franta, pentru ca se duce o lupta grea intre „Dragostea din tei" si „Dragostea din tei"! Nu de multe ori se intampla ca originalul si copia sa se bata in acelasi top. Oricum, se pare ca piesa basarabenilor are toate ingredientele pentru a deveni hitul verii: „clip kitsch, cuvinte putine, refren cu carlig", dupa cum spun francezii. (Dana Ciobanu)

Horia Brenciu ramane si fara „Asul din maneca"

In ciuda experientei sale de 10 ani in televiziune, Brenciu nu prea a atras audienta pentru emisiunea pe care o prezinta la National TV, „Asul din maneca". Tocmai din acest motiv, pe culoarele televiziunii din Politehnica umbla vorba ca, in curand, Horia va ramane fara paine. „Inca nu e sigur, dar cred ca voi intrerupe emisiunea din luna iunie. Pana atunci, chiar din aceasta saptamana, «Asul…» isi schimba ziua si ora de difuzare. Va putea fi urmarit duminica, de la ora 15:00", ne-a declarat Titus Muntean, producatorul emisiunii. (Dana Ciobanu)

Se casatoreste fiica Mariei Dragomiroiu

Dupa ce Mihaela Cernea si-a pus lamaita in par, iata ca si fata Mariei Dragomiroiu, Ileana, va spune „Da" in fata ofiterului Starii Civile. Evenimentul va avea loc in luna iunie, iar fericitul va fi Claudiu Manolescu, in varsta de 28 de ani, de profesie ofiter de credite la o banca. La randul ei, Ileana are 26 de ani si este economist doctorand, in paralel ocupandu-se si de casa de productie a parintilor ei. Maria Dragomiroiu si sotul ei, Bebe Mihu, le ofera un sejur in Germania, ca sa se pregateasca pentru luna de miere. (Horatiu Tudor)

Balada pentru baiatul Mihaelei Radulescu

Mihaela Radulescu a devenit intr-atat de iubita, incat unii au ajuns sa-i inchine melodii de admiratie. Unul dintre cei mai vechi lautari ai Bucurestilor, George Ciotoi, liderul formatiei Dinamic, i-a compus divei un cantec in cinstea baietelului ei. Iata cateva versuri: „Esti Fat-Frumos cu stea in frunte/ In viata ai sa treci peste orice punte/ Voinicel, voinicel/ Esti cel mai frumos baietel". (Horatiu Tudor)

Picant

Daca vrea sa raceasca, Mihai de la Hi-Q isi face vaccin antigripal. In loc sa-l protejeze de boala, il imobilizeaza la pat, cu febra mare. (D.C.)

Interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete a primit un cadou neobisnuit. Primarul unei comune de langa Pitesti i-a oferit un lot de pamant, numai bun pentru o casa. (D.C.)

Anca Turcasiu se pregateste sa devina prezentatoare la TVR 2, intr-o emisiune dedicata tinerelor mamici. Debutul sau este programat pentru luna mai. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden