x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

23 Apr 2004   •   00:00

Laura Stoica cere 1.000 de dolari pentru un recital

Despre Laura Stoica, una dintre cele mai bune voci ale Romaniei, nu s-a mai auzit, de multa vreme, mai nimic. Iata ca talentata interpreta scoate capul la lumina, dar nu datorita vreunui hit, ca pe vremuri, ci datorita pretentiilor exagerate ale managerului ei. Acesta cere organizatorilor de spectacole, pentru un recital al interpretei, exorbitanta suma de peste 30 de milioane de lei. Cu tot respectul pentru Laura, totusi, acesti bani nu se justifica avand in vedere cota ei actuala. (Horatiu Tudor)

Teo si-a schimbat stilul, dar naravul ba!

A avut loc si cea de a doua editie a galei „Pantene Beauty Awards". Premiul a constat intr-o statueta, ce cantareste aproape patru kilograme, si a ajuns in casele unor vedete, precum Mihaela Radulescu („Premiul pentru stil de coafura") si Loredana Groza („Premiul pentru stil feminin de vedeta"). Iar Catalin Botezatu i-a suflat lui Andrei Gheorghe „Premiul pentru Stil Masculin de vedeta". Teo Trandafir, care a primit „Premiul pentru transformare de stil", a lipsit de la eveniment, insa a inveselit publicul cu un mesaj video: „Nu va bucurati! Mi-am schimbat stilul, dar naravul ba!". (Simona Ecovoiu)

Mihai Traistariu face afaceri cu maxi-taxi

Fostul solist al trupei Valahia, Mihai Traistariu, vrea sa devina om de afaceri, in Constanta, orasul in care a ales sa locuiasca. Pentru inceput, isi va cumpara doua masini maxi-taxi, care sa transporte turisti pe ruta Constanta-Mangalia. Iar daca va reusi sa mai stranga ceva bani intentioneaza sa deschisa si un hotel: „Masinile ma vor costa 10.000 de dolari, dar, intr-o singura vara, daca voi avea clienti, am toate sansele sa ajung miliardar", spune Mihai. (Simona Ecovoiu)

Adi de la Akcent a ramas fara iubita

Dupa o relatie de mai multi ani, ce parea ca se transforma in casnicie, Adi, carliontatul trupei Akcent, a hotarat sa redevina un barbat liber. El spune, mai in gluma, mai in serios, ca in momentul in care a cunoscut-o pe fosta lui iubita, pe care a reusit sa o tina departe de ochii presei, el nu avea atatea pretentii la femei. Desi este asaltat de pustoaice, liderul trupei Akcent sustine ca vrea sa fie singur o vreme si sa-si vada de cariera muzicala. (Simona Ecovoiu)

„Divort" in Animal X

Desi nu au mai fost vazuti si auziti de foarte multa vreme, cele trei „animale x" au iesit la suprafata, pentru a-si ridica premiul oferit ieri de revista Actualitatea muzicala. Desi toti „premiantii" trebuia sa stea in primul rand, baietii de la Animal X s-au imprastiat prin sala: Hiena si Soparla in randul doi, iar Vierme, singur-singurel, in spatele lor. Cu toate ca imaginea trupei este „toti pentru unul, unul pentru toti", iata ca „animalele" nu sunt chiar de nedespartit. (Cristina Ologeanu)


Picant

Pentru Carmen Serban a dansa pe ritmuri de manele e tot una cu a face dragoste. Sunt aceleasi miscari. Oare isi mai da seama cand danseaza si cand face dragoste? (D.C.)

Cristiana Raduta nu e lasata sa vorbeasca despre viitorul ei album. Are dreptul la cuvant numai producatorul. Deh, e greu sa si canti, sa si vorbesti. (C.O.)

Pentru prima oara, Vali Punga a venit singur la un eveniment monden. Parca ii lipsea ceva. Si anume, artileria grea a sotiei sale, Raluca Badulescu. (C.I.)

Michael Jackson va fi judecat

Fostul rege al muzicii pop, Michael Jackson, va fi judecat intr-un proces. Contactat telefonic de AFP, ofiterul de presa al vedetei a confirmat ca Michael a fost inculpat, dar nu se stie inca data procesului. Se stie insa ca pe 30 aprilie solistul se va prezenta in fata Marelui Juriu pentru a i se citi actul de acuzare. Decizia de inculpare adauga noi capete de acuzare. Aflat in libertate dupa achitarea cautiunii, Michael a spus ca toate acuzatiile care i-au fost aduse sunt numai minciuni. Politia din Los Angeles a anuntat ca un nou reclamant sustine ca, acum 15 ani, a fost victima abuzurilor sexuale ale lui Jackson. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden