x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

22 Apr 2004   •   00:00

Irina de la A.S.I.A. este agent imobiliar

Nu putine sunt cazurile in care artistii isi investesc banii intr-o afacere care sa le asigure stabilitatea financiara. Asa se intampla si cu Irina Nicolae (A.S.I.A.), care, in decembrie 2003, si-a deschis o agentie imobiliara. Lucrul efectiv l-a inceput cateva luni mai tarziu, dar se poate lauda deja cu multe contracte parafate. Desi este managerul firmei, Irina a facut un curs de calificare de agent imobiliar, atestat de Ministerul Muncii. „Prima afacere a fost un contract de inchiriere, iar client a fost un bun prieten de-al meu, care cauta o garsoniera", ne-a spus Irina. Clientii sunt socati atunci cand realizeaza ca agentul imobiliar este una si aceeasi persoana cu „asiatica". Agentia, care are deja cinci angajati, functioneaza in apartamentul personal al vedetei, undeva in apropiere de Bucuresti Mall. „Este o afacere rentabila, desi nu ma astept la un profit in primul an de activitate. Am investit cel putin 30.000 de euro pana acum, dar sunt convinsa ca imi voi recupera banii", ne-a mai spus Irina. (Dana Ciobanu)

Tociu si Palade pleaca, fara neveste, in desertul Sahara

Ca o replica la expeditia Andreei Marin in masivul Kilimanjaro, alte doua vedete tv, Romica Tociu si Cornel Palade, vor sa demonstreze ca au adrenalina. Prezentatorii „Nationalei de bere" au inceput demersurile pentru a pleca in Algeria, mai exact in desertul Sahara. Calatoria lor prin „Imperiul nisipului" va avea loc la „bordul" a doua camile, comicii fiind inarmati cu bidoane cu apa si mancare vegetariana. Ei exclud din start posibilitatea ca sotiile lor sa-i insoteasca, nu de alta, dar sunt foarte guralive si le e teama sa nu tulbure linistea mormantala a desertului. (Horatiu Tudor)

Grupul irlandez Blue vine la Bucuresti

Pe 9 mai, la Bucuresti, cu ocazia Zilei Europei, va avea loc in Piata Constitutiei un maraton muzical, la care participa Holograf, Voltaj, O-Zone, Directia 5, Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 Prajini. Insa cea mai asteptata supriza va fi concertul grupului irlandez Blue. Dupa cum se stie, cei patru componenti ai trupei, Antony, Duncan, Lee si Simon, au spart clasamentele cu piesa „Sorry Seems to Be the Hardest Word", pe care o canta impreuna cu Elton John. (Horatiu Tudor)

Issa va avea o noua colega Elegance

La doar trei saptamani pana la lansarea unui album Elegance, se umbla la componenta trupei. Cum Sofia ar cam vrea sa renunte la muzica in favoarea viitoarei sale casnicii, Issa se va pricopsi cu o alta colega. Managerul formatiei, Costi Ionita, a facut deja o preselectie, in urma careia au fost alese patru fete. Ele vor participa in zilele urmatoare la selectia care o va desemna pe noua fata Elegance. „M-am cam suparat ca nu am fost implicata in acest proiect", ne-a declarat „veterana" Issa. (Dana Ciobanu)

9.000 de euro pentru Semnal M

Celebra trupa Semnal M revine in atentia iubitorilor de rock cu un dublu album de execptie. Primul CD, intitulat „Ieri", contine 14 piese ale Semnal M din perioada 1977-1999, iar cel de-al doilea, „Azi" - 10 piese noi. Proiectul „Semnal M - Ieri si azi" costa aproape 9.000 de euro. Cu putin noroc, albumul va avea parte de o dubla lansare, la Bucuresti si la Cluj. (Dana Ciobanu)


Picant

Narcisa Suciu si-a educat fetita, Daria, sa nu manance carne. Acum, vrea sa-l converteasca si pe iubitul ei, rockerul Rares Totu, la regimul lacto-vegetarian. (D.C.)

Paula Seling a facut alpinism in perioada liceului. Nici vorba sa mai fi urcat de atunci pe munte, in schimb, a dat de gustul cataratului pe note muzicale! (D.C.)

Se intampla minunea: doi Piersici pe aceasi scena. Peste cateva luni, Florin Piersic Jr. va fi Hamlet, iar Piersicul senior va fi fantoma tatalui lui Hamlet. (D.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden