x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

20 Apr 2004   •   00:00

Malina Olinescu vrea cante pe un vas de croaziera

Fiica Doinei Spataru a pregatit un nou album inca de acum patru ani. Motivele pentru care materialul discografic nu se afla inca pe piata sunt lipsa sponsorilor si a unei case de productie. Multe case i-au refuzat discul, pentru ca muzica sau textul nu sunt comerciale. „Ba un patron mi-a spus chiar ca nu arat bine si nu am imagine. Am fost dezgustata de ceea ce se intampla in muzica romaneasca si am decis sa ies cu acest album atunci cand il voi putea finanta din propriul portofel. Pana atunci, cant pe unde nimeresc", ne-a declarat Malina. Cu toate ca nu ati mai vazut-o in ultima vreme in concerte mari, solista nu s-a retras din muzica. „Sper ca spre toamna sa plec cu un contract in America. Iar la anul este aproape sigur ca voi pleca cu un contract pe un vas de croaziera. Se castiga si foarte bine, nu e multa munca, si mai fac si ce-mi place: calatoresc in toata lumea", ne-a mai spus Malina. Deocamdata, fanii o pot asculta in fiecare week-end, la Salonul Spaniol din Bucuresti. (Dana Ciobanu)

Sanda Ladosi s-a mutat intr-o vila de 100.000 de dolari

In ajunul Pastilor, Snada Ladosi cara de zor bagaje. Explicatia e simpla: cantareata s-a mutat in casa noua. Anul trecut, Sanda a achizitionat o casa in cartierul Baneasa, in care a schimbat tot, cu exceptia geamurilor. Ladosi a preferat sa se mute in vila cu doua etaje, chiar daca mai sunt multe detalii marunte de pus la punct. „In ultimele sase luni am fost diriginte de santier. Am vrut sa ma mut, chiar daca mai e multa munca de facut." Deocamdata se simte ca „in vizita" in noua casa, dar spera sa se obisnuiasca repede cu decorul. Investitia s-a ridicat la aproximativ 100.000 de dolari. (Dana Ciobanu)

Solista Nicoleta Voica a divortat a treia oara

Cea mai reprezentativa interpreta de muzica populara din Banat, Nicoleta Voica, a divortat recent de cel de-al treilea sot al ei. La cei 45 de ani, apreciata solista are un baiat si o fata cu sotii anteriori. Separarea de ultimul barbat, Gigi Nanu, care are si cetatenie italiana, s-a produs pe motiv ca are o slabiciune pentru femei. De precizat ca Nicoleta este proprietara unei vile impresionante in Timisoara, iar ex-sotul revendica o parte din bunuri. (Horatiu Tudor)

Anna Lesko a dat autografe pe papioane

Frumusetea Annei Lesko ii zapaceste de cap pe multi dintre reprezentantii sexului tare. La sfarsitul saptamanii trecute, basarabeanca si Directia 5 au fost invitati la un show privat. Spectacolul a avut loc la Sibiu, cu ocazia Targului Camex, si a fost destinat in exclusivitate barbatilor. Interesant este ca, la aceasta reprezentatie, nu au avut acces decat un numar restrans de oameni de afaceri, mai exact 100 de persoane. Biletul a costat 500.000 lei, iar smokingul si costumul au fost obligatorii. La sfarsitul recitalului, seducatoarea Lesko a dat autografe pe papioane, cravate sau camasi. (Horatiu Tudor)

Jean Paler si-a facut pantofi de dama nr. 45

Comicul Jean Paler va pleca intr-un turneu de 10 zile in Italia si Germania. Pentru ca are si o sceneta in care joaca in travesti, Jenica s-a vazut nevoit sa-si faca o pereche de pantofi de dama, numarul 45, la un centru de comanda. Din pacate, cizmarul nu l-a recunoscut si a crezut ca are de-a face cu un homosexual, nicidecum cu un artist: „M-am simtit dator sa-i spun cine sunt, ca sa nu ma confunde cu un «fundas». M-au costat pantofiorii mai mult de un milion de lei", poveste Jean. (Simona Ecovoiu)

Catalin Crisan a invitat 300 de persoane la botezul fiului sau

La sfarsitul acestei saptamani, Catalin Crisan ar fi trebuit sa se afle in fata unui eveniment major din viata lui. Pe data de 24 aprilie, Lucia si Catalin stabilisera sa-l boteze pe cel de-al doilea mostenitor al familiei, Raris Andrei. Emotiile acestui moment s-au contramandat insa pentru 15 mai, cand micutul va implini sapte luni. Familia Crisan pregateste o megapetrecere, la care vor fi invitate 300 de persoane de la oameni din show-biz, pana la personalitati politice si sportive. (Horatiu Tudor)


Picante

Nicoleta de la Hi-Q a facut o fixatie pentru spalatul pe maini. Blonda apeleaza la apa si sapun exagerat de mult, chiar si cand nu trebuie sa se aseze la masa. (D.C.)

Daca a vazut ca nu prea castiga bani din muzica, Ricky Dandel s-a reorientat profesional. De aproape cinci ani, el este profesor de germana si engleza in Germania. (D.C.)

Dan Teodorescu (Taxi) petrece mult timp in dormitor. Motivul nu tine de somn, ci de faptul ca in aceasta camera are calculatorul, conectat la Internet. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden